Πέθανε ένα από τα παιδιά με αυτισμό του Λοιμωδών!

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Λοιμωδών
Δεν πέρασαν παρά λίγα 24ωρα από τις εικόνες ντροπής που είδαν το φως της δημοσιότητας από το Λοιμωδών και γίνεται γνωστή μια θλιβερή εξέλιξη. Ένα από τα παιδιά με αυτισμό που νοσηλεύονταν στο Σκαραμαγκά, η Ζωή, έφυγε από τη ζωή.

Οι εικόνες από το Λοιμωδών με ανθρώπους με αυτισμό δεμένους στα κρεβάτια τους. Οι καταγγελίες για την κακομεταχείρισή τους. Και τώρα, ένας θάνατος. Ο θάνατος της Ζωής.

Το άτυχο κορίτσι πέθανε στο Αττικό Νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί. Δεν υπάρχει ανακοίνωση για τα αίτια του θανάτου της. Σύμφωνα όμως με πληροφορίες, η Ζωή πέθανε εξαιτίας λοίμωξης του αναπνευστικού.

Ο νομικός εκπρόσωπος του συλλόγου «Οικογένεια» των Γονέων και Κηδεμόνων Παιδιών με Χρόνιες Παθήσεις του Θεραπευτηρίου Σκαραμαγκά, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, δήλωσε στο newsit.gr πως θα ζητήσει εισαγγελική παρέμβαση για το θέμα και τη διερεύνηση των συνθηκών θανάτου της. Όπως μάλιστα κατήγγειλε, λίγες μέρες πριν «φύγει», η Ζωή ήταν χτυπημένη στο πρόσωπο. Και υπάρχουν γι’ αυτό φωτογραφίες που το αποδεικνύουν!

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από τον Σκαραμαγκά στο Λοιμωδών: «Μπαλάκι» 30 άνθρωποι με αυτισμό