«Πέταξε» για Βοστώνη ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ

  • Γιάννα Σουλάκη
Βοστώνη
Με τις ευχές όλων να τον συνοδεύουν, ο μικρός Παναγιώτης - Ραφαήλ, που έχει συγκινήσει όλη την Ελλάδα, αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι στη Βοστώνη, όπου θα υποβληθεί σε θεραπεία.

Το ταξίδι ελπίδας για τον πιτσιρίκο από την Εύβοια που έχει συγκλονίσει την περιπέτειά του τους πάντες ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης (14.11.2019), όταν ο Παναγιώτης – Ραφαήλ και οι γονείς του αναχώρησαν για τη Βοστώνη.

Το μικρό αγόρι πάσχει από νωτιαία μυϊκή ατροφία και ύστερα από έναν συγκλονιστικό μαραθώνιο αγάπης και ανθρωπιάς, συγκεντρώθηκαν τα χρήματα που απαιτούνταν για να πάει σε ειδικό κέντρο στη Βοστώνη ώστε να υποβληθεί σε θεραπεία.

Με ένα συγκινητικό τους μήνυμα στη σελίδα που είναι αφιερωμένη στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ, οι γονείς του έκαναν γνωστό πως μετά τη συμπλήρωση του ποσού που απαιτείται για τη θεραπεία, το ταξίδι τους προς την ελπίδα ξεκινά.

«Η μεγάλη μέρα έφτασε! Χάρη στην αστείρευτη αγάπη σας κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα! Δεν ξέρουμε πως να σας ευχαριστήσουμε! Παίρνουμε μαζί μας τις ευχές σας και με αισιοδοξία κοιτάμε μπροστά! Ευχαριστούμε πολύ!  Όλοι μαζί μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα», αναφέρει το μήνυμα που συνοδεύεται από μια φωτογραφία με… βαλίτσες στην πόρτα.

Δείτε τη συγκινητική ανάρτηση

Ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ θα υποβληθεί στη Βοστώνη στη θεραπεία Zolgensma στο νοσοκομείο Boston Children’s Hospital.

Πηγή: Newsit.gr