Περπάτησε 450χλμ “για να ηρεμήσει” μετά από καυγά με τη γυναίκα του: Έφαγε και πρόστιμο επειδή έσπασε την καραντίνα!

  • Iatropedia newsroom
καραντίνα
Το διαρκές και πολύμηνο lockdown έχει φέρει τον κόσμο στα όριά του...

Πέρα από τις πολλές αναφορές για συμπτώματα κατάθλιψης και στρες, ο περιορισμός μέσα στο σπίτι έχει αυξήσει τις εντάσεις και τους καυγάδες μεταξύ των ζευγαριών. Οι χωρισμοί και τα διαζύγια έχουν εκτοξευτεί μέσα στην χρονιά-καραντίνα του 2020.

Σε έναν από τους πιο επικούς καυγάδες που έχουμε ακούσει εδώ και χρόνια, ένας Ιταλός βγήκε από το σπίτι “για να ηρεμήσει“ μετά από διαμάχη με τη σύζυγό του και κατέληξε να περπατήσει 450 χιλιόμετρα μακριά!

Τα ιταλικά social media του απέδωσαν ήδη το παρατσούκλι «Forrest Gump», το όνομα του πρωταγωνιστή στην ομώνυμη ταινία του 1994, τον οποίο έπαιξε ο Tom Hanks και ο οποίος τρέχει χιλιάδες χιλιόμετρα διασχίζοντας τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Η αστυνομία σταμάτησε τον επικό περίπατο του Ιταλού άνδρα περίπου στις 2 π.μ. όταν πια αυτός είχε φτάσει την πόλη Fano στην ακτή της Αδριατικής, μια εβδομάδα αφότου έφυγε από το σπίτι του στο Κόμο της βόρειας Ιταλίας!

καραντίνα

Η απόσταση που διένυσε ο 48χρονος μετά από τον καυγά με τη γυναίκα του μέσα στην καραντίνα

Ο άντρας, 48 ετών, έλαβε και πρόστιμο 400 € από την αστυνομία για παραβίαση της απαγόρευσης κυκλοφορίας!

Το τραγελαφικό περιστατικό δημοσιεύθηκε για πρώτη φορά στην εφημερίδα Il Resto del Carlino με έδρα τη Μπολόνια, αλλά γρήγορα έγινε viral στα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

Κάποια σχόλια στα social media παρουσίασαν τον 48χρονο άνδρα ως “ήρωα” και κατέκριναν την αστυνομία που δεν τον… συμπόνεσε. Κάποιος είπε ότι όχι μόνο δεν έπρεπε να φάει πρόστιμο, αλλά να ανταμειφθεί κιόλας και να του δοθεί ένα νέο ζευγάρι παπούτσια. Ένας άλλος τον επαίνεσε που επέλεξε να φύγει για να μειώσει τον θυμό του, αντί να καταφύγει στη βία, όπως ΔΥΣΤΥΧΩΣ συμβαίνει σε πολλές άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις.

Ο 48χρονος είπε στην αστυνομία «Ήρθα εδώ με τα πόδια, δεν χρησιμοποίησα μεταφορικά μέσα. Στη διαδρομή συναντούσα τυχαία ανθρώπους που μου πρόσφεραν φαγητό και ποτό. Είμαι εντάξει τώρα, μόνο λίγο κουρασμένος«, είπε, έχοντας διανύσει κατά μέσο όρο 60 χιλιόμετρα καθημερινά!

Η αστυνομία τον βρήκε να περιπλανιέται άσκοπα μέσα στο κρύο τη νύχτα σε έναν παραλιακό αυτοκινητόδρομο.

Αφότου έλεγξαν την ταυτότητά του στη βάση δεδομένων τους, διαπίστωσαν ότι η σύζυγός του τον είχε δηλώσει στις αρχές ως εξαφανισμένο, οπότε ήρθαν σε επαφή μαζί της και εκείνη ταξίδεψε μέχρι την πόλη Fano για να τον μαζέψει.

Τα ιταλικά ΜΜΕ δεν ανέφεραν κάτι για το πώς αντέδρασε, όταν έμαθε ότι είχε φάει και πρόστιμο 400 ευρώ. Ποιος ξέρει τι καυγάς θα ξεκίνησε μετά γι’ αυτό…

Πηγή: https://www.bbc.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: Μπορεί να βρίσκεται κάποιος δίπλα σε ασθενή και να μην κολλήσει;

Πώς μετακινείται ο κορονοϊός μέσα στο αυτοκίνητο: Τι γίνεται όταν λειτουργεί το καλοριφέρ