Περπάτημα ζωής και ελπίδας την Κυριακή από τους συλλόγους ρευματοπαθών

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (ΕΛ.Ε.ΑΝ.Α.), ο Δωδεκανησιακός Σύλλογος Αυτοάνοσων Νοσημάτων Αρθρίτιδας και Λύκου «ΘΑΛΕΙΑ» και ο Σύλλογος Ρευματοπαθών και Φίλων Κυκλάδων «ΙΑΣΙΣ», διοργανώνουν και φέτος το «Περπάτημα Ζωής και Ελπίδας», που θα διεξαχθεί την Κυριακή, 18 Σεπτεμβρίου, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Λάρισα, Πύργο, Σύρο και στις 25 Σεπτεμβρίου στη Ρόδο.

Στην Αθήνα, με τη συνεργασία του δήμου Περιστερίου, η εκδήλωση θα γίνει στο Άλσος Περιστερίου, ώρα προσέλευσης 10:30, και το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία, περπάτημα, Φυσικοθεραπεία, Τάι Τσι Τσουάν, Yoga, Pilates, ενόργανη γυμναστική, εργαστήρι ζωγραφικής για παιδιά και καλλιτεχνικά δρώμενα από την Ομάδα Χορού του δήμου Περιστερίου.

Στη Θεσσαλονίκη, με σημείο συγκέντρωσης το Λευκό Πύργο και ώρα έναρξης 11:00, το πρόγραμμα περιλαμβάνει ομιλία και περπάτημα.

Με κεντρικό μήνυμα «Η Ζωή είναι Κίνηση», η εκδήλωση έχει σκοπό την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα υγείας, πρόληψης και αντιμετώπισης των ρευματικών παθήσεων, που αριθμούν περισσότερες από 200.

Στις ρευματικές παθήσεις περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η ρευματοειδής αρθρίτιδα, η αγκυλοποιητική σπονδυλοαθρίτιδα, η νεανική ρευματοειδής αρθρίτιδα, η ψωριασική αρθρίτιδα, η ουρική αρθρίτιδα, η ινομυαλγία, ο Συστηματικός Ερυθηματώδης Λύκος, το Σκληρόδερμα, κ.λπ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν