Περισσότερες από 45 σακούλες φάρμακα μάζεψε ο ΙΣΑ στην Αγία Βαρβάρα

  • Iatropedia
Μεγάλη η ανταπόκριση του κόσμου στη συλλογή φαρμάκων για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Συγκινητική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου που πήγε να προσκυνήσει στην Αγία Βαρβάρα το σκήνωμα της Αγίας αλλά ταυτόχρονα ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών για συλλογή φαρμάκων.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ, Γιώργος Πατούλης συγκινημένος ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για την ευαισθησία του. Ομοίως την ευγνωμοσύνη του εξέφρασε και ο κ. Κώστας Δήμτσας ωςΓενικός Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ.

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του ΙΣΑ:

Με την ένθερμη ανταπόκριση του κόσμου, μια ακόμα δράση του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και του Φιλανθρωπικού οργανισμού ΑΠΟΣΤΟΛΗ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Στα πλαίσια της δράσης «Όλοι μαζί μπορούμε και στην Υγεία», του ραδιοτηλεοπτικού Σταθμού ΣΚΑΙ, σήμερα συγκεντρωθήκαμε στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας, όπου πολύς κόσμος ήρθε για να προσκυνήσει το ιερό σκήνωμα και έφερε φάρμακα για την στηρίξει το ιατρείο μας.

Η δράση είχε επαναληφθεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Βαρβάρας ,την περασμένη εβδομάδα και έτσι συνολικά συγκεντρώσαμε περισσότερες από 45 σακούλες, με φάρμακα που θα καλύψουν σημαντικές ανάγκες του ιατρείου μας.

«Ευχαριστούμε από βάθους καρδίας όλους τους συμπολίτες μας που ανταποκρίθηκαν σε αυτό το κάλεσμα και με μοναδικό ανθρωπισμό προσέφεραν τα φάρμακα που είτε διέθεταν είτε αγόρασαν Ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που για μια ακόμα φορά έδωσαν παράδειγμα ανθρωπιάς ,για να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο. Συνεχίζουμε ενωμένοι την προσπάθεια μας όσο η πολιτεία αδυνατεί να καλύψει αυτούς τους ανθρώπους», ανέφερε ο Πρόεδρος του ΙΣΑ κ. Πατούλης.

« Είναι συγκινητική η ανταπόκριση του κόσμου και αυτό μας δίνει δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα μας με γνώμονα την ανακούφιση των φτωχών και άρρωστων συνανθρώπων μας. Επιτακτική ανάγκη προβάλλει να στηρίξουμε τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη, που υποφέρουν και αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην υγεία τους», δήλωσε ο Γεν Διευθυντής της ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ κος Δήμτσας.

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής λειτουργεί στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, στην οδό Σεβαστουπόλεως 113, Δευτέρα-Παρασκευή, από τις 9.00 το πρωί έως τις 3. 00 το μεσημέρι. Δέχεται ασθενείς, οι οποίοι είναι ανασφάλιστοι. Εκεί, μπορούν να εξετάζονται και να παραλαμβάνουν τα φάρμακά τους. Προκειμένου να εξετασθούν, θα πρέπει να προσκομίζουν: 1)ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης, ώστε να αποδεικνύεται η ταυτότητά τους 2)Βιβλιάριο Υγείας το οποίο έχει λήξει 3) Κάρτα ανεργίας, η οποία επίσης έχει λήξει.

Για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής

Ο Πρόεδρος του Ι.Σ.Α. Ο Γεν. Διευθυντής της ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ»

Γιώργος Πατούλης Κωνσταντίνος Δήμτσας