Πέφτουν οι σοβάδες στο ογκολογικό του νοσοκομείου Μυτιλήνης

  • Iatropedia
Ταλαιπωρία για τους 2.000 καρκινοπαθείς της Μυτιλήνης που για τέταρτη φορά βλέπουν να που καταρρέει η οροφή του Ογκολογικού Τμήματος του νοσοκομείου. Τον περασμένο χειμώνα η τεχνική υπηρεσία κλήθηκε επανειλημμένως να διορθώσει τις ψευδοροφές, ενώ τη μία φορά είχαν πέσει πάνω στο κεφάλι του ογκολόγου του νοσοκομείου...

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Στην συνεχή βροχόπτωση που «χτύπησε» το νησί αποδίδει το συμβάν ο διοικητής του νοσοκομείου, που τονίζει ότι πρώτα πρέπει να ολοκληρωθεί η μετακίνηση των κλινικών και η ανακαίνιση της παλιάς πτέρυγας και στη συνέχεια να εγκατασταθεί το ογκολογικό εκεί όπου έχει προβλεφθεί, δηλαδή στο νέο κτήριο.

Η νεροποντή του Σαββάτου που στάθηκε η αιτία να καταρρεύσει το ταβάνι στο γραφείο των νοσηλευτών και γιατρών του Ογκολογικού Τμήματος ήταν πάντως η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής τόσο των μελών του Συλλόγου Καρκινοπαθών όσο και του ογκολόγου Ηλία Νικολαΐδη, ο οποίος έδωσε γραπτή αναφορά προ ημερών στο διοικητικό συμβούλιο του ιδρύματος επισημαίνοντας όλα τα προβλήματα του τμήματος.