ΠΕΑΝΔ: Υποστήριξη του έργου της με ένα γούρι του 2021

  • Iatropedia newsroom
ΠΕΑΝΔ
Η ΠΕΑΝΔ συνεργάζεται με πλατφόρμα Ελλήνων δημιουργών. Μέρος από τα έσοδα από τα κοσμήματα-γούρια που θα πωληθούν, θα διατεθούν στην ΠΕΑΝΔ για υποστήριξη του έργου της.

Η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα κατά του Νεανικού Διαβήτη (ΠΕΑΝΔ) και η πλατφόρμα «A jewel made in Greece» ενώνουν τις δυνάμεις της, για να υποστηρίξουν τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Οι 75 Έλληνες σχεδιαστές κοσμημάτων που μοιράζονται τις δημιουργίες τους στην πλατφόρμα, θα διαθέσουν μέρος των εσόδων τους από την πώληση των κοσμημάτων-γούρι του 2021 στην ΠΕΑΝΔ. Αρκεί να χρησιμοποιηθεί ο μοναδικός κωδικός PEAND-AJMIG.

Με αυτή την κίνηση, ενισχύουν τις προσπάθειες που καταβάλει εδώ και 37 χρόνια η Ένωση για τα παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1.

Τα κοσμήματα-γούρια του 2021 που διατίθενται στην πλατφόρμα, αποτελούν μία εμπνευσμένη λαμπερή πρόταση για τα εφετινά δώρα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εκτός από τα ευφάνταστα σχέδια που συμβολίζουν το καλωσόρισμα του νέου έτους, πολλά είναι αφιερωμένα στο επετειακό έτος 2021 για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Η ΠΕΑΝΔ σε ανακοίνωσή της εξέφρασε χαρά και τιμή για τη συνεργασία της με την καλλιτεχνική ομάδα A jewel made in greece, η οποία έγινε ένας κρίκος στην αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης της Ένωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν την πλούσια συλλογή κοσμημάτων-γουριών στην ιστοσελίδα A jewel made in greece και να αγοράσουν το δώρο τους έως τις 28 Φεβρουαρίου 2021.

Η ΠΕΑΝΔ ιδρύθηκε το 1983 και αριθμεί περίπου 4.000 μέλη (γονείς και παιδιά με σακχαρώδη διαβήτη τύπου 1). Είναι φιλανθρωπικό μη κερδοσκοπικό σωματείο και  συντηρείται μόνον από τις εισφορές των μελών της και δωρεές. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ένωσης «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», μέλος του Διεθνούς Ιδρύματος για το Νεανικό Διαβήτη (IDF) και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου Νεολαίας.