Πατούλης στο iatropedia: εγώ απλά μεσολάβησα

  • Iatropedia
“Μετά από τηλεφωνικό αίτημα 2 προέδρων ιατρικών συλλόγων, έστειλα επιστολή στον Υπουργό Υγείας για να κλειστεί ραντεβού και να συζητηθεί το μεγάλο θέμα των χρεών προς τους γιατρούς”, επισημαίνει στο iatropedia, ο πρόεδρος του ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης, ύστερα από αντιδράσεις προέδρων ιατρικών συλλόγων για επιστολή του, που έφερε και τις υπογραφές τους.

Το μεγάλο θέμα των χρεών προς τους γιατρούς εξακολουθεί να απασχολεί τον κλάδο και εγώ απλά επιχείρησα να μεσολαβήσω στον Υπουργό Υγείας για ένα ραντεβού με τους μεγάλους συλλόγους της χώρας, υπογραμμίζει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης. Απαντώντας στις κατηγορίες των συναδέλφων του που τον καταγγέλλουν ότι χρησιμοποίησε τις υπογραφές τους χωρίς να ερωτηθούν, ο ίδιος επισημαίνει: “Είχε υπάρξει σχετικό τηλεφωνικό αίτημα δυο προέδρων και θεώρησα ότι υπήρχε συνεννόηση μεταξύ τους.”

Ο Γιώργος Πατούλης τονίζει ότι καιρό τώρα ο κλάδος ακούει για ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών αλλά μέχρι στιγμής κανείς δεν έχει δει το σχετικό νομοσχέδιο. Διαβάστε εδώ όλο το ρεπορτάζ και τις αντιδράσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν