Πατούλης κατά της «Γκεμπελικής προπαγάνδας του εθνικού υβριστή» Π. Πολάκη

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
"Η Γκεμπελική προπαγάνδα του κ. Βαρνάβα και των «αφεντικών» του, δεν πρόκειται να πτοήσει ούτε εμάς ούτε τους γιατρούς της Αθήνας τους οποίους έχουν στοχοποιήσει", αναφέρει ο Γιώργος Πατούλης και ρίχνει το γάντι στους κ. Βαρνάβα και Πολάκη... Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση στο ygeianet που εξόργισε τα μέλη ΔΣ του ΙΣΑ και προσωπικά τον κ. Πατούλη.

Δείτε την αρχική ανάρτηση στο ygeianet:

Τι στο καλό έπαθε ο Γιώργος Πατούλης και τις τελευταίες μέρες εκδίδει καθημερινά ανακοινώσεις οι οποίες καταλήγουν με μότο πως «δεν έχει πολιτική ταυτότητα»;

Αλήθεια, όταν ο κ. Πατούλης ζητούσε διαδοχικά τις παραιτήσεις υπουργού, αναπληρωτή υπουργού και Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας το έκανε με τη δική του ή με δανεική ταυτότητα;

Όταν ο κ. Πατούλης στην εσωκομματική κούρσα της ΝΔ έτρεχε πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ενώ τώρα ομνύει στον Κυριάκο Μητσοτάκη το κάνει επειδή δεν έχει πολιτική ταυτότητα ή μήπως επειδή η ταυτότητά του είναι μεγαλύτερη από το μπόι του;

Βεβαίως η δήλωση Πατούλη περί ταυτότητας δεν προέκυψε τυχαία.

Προέκυψε ταυτόχρονα με την  αδειοδότηση από τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών του ιατρείου του βουλευτή της ΝΔ κ. Σαλμά και τα δημοσιεύματα που επακολούθησαν για μη σύννομη διαδικασία. Θέλοντας λοιπόν να αποποιηθεί την ευθύνη δηλώνει πως ο ίδιος δεν έχει ταυτότητα και την αδειοδότηση του κ. Σαλμά του την υπέδειξε ο τότε υπουργός Υγείας κ. Κουρουμπλής

Μάλιστα για να γίνει πιστευτός διακινεί και σχετικό έγγραφο, το οποίο όμως λέει τα ακριβώς αντίθετα!  (κλικ εδώ).

Φαίνεται πως τα πράγματα σοβαρεύουν. Γι αυτό παρακαλείται θερμά όποιος βρει την ταυτότητα του κ. Πατούλη να την παραδώσει αμέσως στο πλησιέστερο Αστυνομικό Τμήμα.

Διαβάστε την πλήρη ανακοίνωση του προέδρου του ΙΣΑ:

Η ορντινάτσα της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας Δημήτρης Βαρνάβας, εκτελώντας εντεταλμένη αποστολή που του ανάθεσε ο «εθνικός υβριστής» Π. Πολάκης, προέβη για άλλη μια φορά μέσα από την ιστοσελίδα της μαύρης και ρυπαρής προπαγάνδας Ygeianet, σε προσωπική επίθεση εναντίον μου, γιατί ενόχλησε η κριτική που άσκησα ως πρόεδρος του ΙΣΑ, σε κρίσιμα ζητήματα της Δημόσιας υγείας της χώρας.

Ο κάποτε λαλίστατος συνδικαλιστής που έχει μετατραπεί σε θλιβερό φερέφωνο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας, αναρωτιέται για την πολιτική μου ταυτότητα ,καθώς τον έχει ενοχλήσει η κριτική που ασκώ σταθερά τα τελευταία πέντε χρόνια ως πρόεδρος του ΙΣΑ, στην εκάστοτε κυβέρνηση υπηρετώντας πρωτίστως το δημόσιο όφελος.

Είναι γεγονός ότι εκπροσωπώντας το Δ..Σ του μεγαλύτερου επιστημονικού Συλλόγου της χώρας έχω ζητήσει διαχρονικά την παραίτηση αρκετών υπουργών Υγείας ( Α. Λυκουρέτζου, Μ. Σαλμά, Α. Λοβέρδου, Α. Γεωργιάδη κ.τ.λ), θέτοντας τη δημόσια υγεία και το καλό των συναδέλφων μου πάνω από μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Στον ΙΣΑ έχουμε αποδείξει ότι υπηρετούμε τις πολιτικές που είναι προς όφελος της πατρίδας μας και των συμπολιτών μας και αφήνουμε τις κομματικές ταυτότητες στον κ. Βαρνάβα που έχει υιοθετήσει δουλική συμπεριφορά ξεπουλώντας τη ψήφο των συναδέλφων του για να ικανοποιήσει τις προσωπικές του φιλοδοξίες.

Σχετικά με τις απορίες που έχει για την αδειοδότηση στην οποία αναφέρεται του συνιστώ να ρωτήσει τους υπουργούς του Σύριζα Π. Κουρουμπλή  και Α. Ξανθό που φρόντισαν να δρομολογηθεί η διαδικασία και να πληρωθεί το τίμημα από τη υφισταμένη τους διοίκηση του ΕΟΠΥΥ και μάλιστα την ώρα που οι γιατροί είναι απλήρωτοι. (πατήστε εδώ για να δείτε πρόσφατη απόφαση του Δ.Σ. του ΙΣΑ για το θέμα).

Η Γκεμπελική προπαγάνδα του κ. Βαρνάβα και των «αφεντικών» του, δεν πρόκειται να πτοήσει ούτε εμάς ούτε τους γιατρούς της Αθήνας τους οποίους έχουν στοχοποιήσει.

Ζητούμε να μας απαντήσουν οι κ.κ. Ξανθός και Πολάκης γιατί εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν ανακαλέσει την εν λόγω υπουργική απόφαση των Μ. Βορίδη και Λ. Γρηγοράκου, παρά προσπαθούν τώρα να καλύψουν τις ευθύνες τους, ρίχνοντας λάσπη;

Διαβάστε τέλος την ανταπάντηση από το ygeinet:

Ο κύριος Πατούλης αναστατώνεται κάθε φορά που υπάρχουν αναφορές στο πολιτικό του παρελθόν και ιδιαίτερα στην εποχή που έτρεχε ασθμαίνων πίσω από τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη, προσδοκώντας θέση υπαρχηγού.

Δυστυχώς ο κ. Πατούλης πόνταρε λάθος και αυτό δύσκολα συγχωρείται σε αρχηγικά κόμματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεταιαπαξιωμένος  από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα ηγετικά κλιμάκια της ΝΔ, διεξάγοντας έναν απελπισμένο αγώνα ν΄ αποδείξει ότι- αν τον εμπιστευτούν-  μπορεί  να αναλαμβάνει συμβόλαια πολιτικής εκτέλεσης υπουργών, αναπληρωτών υπουργών και Γενικών Γραμματέων, εκτοξεύοντας ψεύδη και ζητώντας καθημερινά την αποπομπή τους.

Το δοκίμασε με την ελονοσία. Και απέδειξε ότι είναι κατάλληλος μόνο για εκτόξευση βεγγαλικών, εισπράττοντας την κατακραυγή πρωτοκλασάτων στελεχών της ΝΔ, όπως των κκ Αγοραστού και Μπακογιάννη.

Όποιος λοιπόν θυμίζει στον κ. Πατούλη την πολιτική του ανικανότητα εισπράττει ύβρεις και ανοησίες νηπιαγωγείου. Αυτό συνέβη με τη χτεσινή ανάρτηση του Ygeianet (κλικ εδώ), η οποία προκάλεσε έκρηξη παραφροσύνης του κ. Πατούλη. Η ανάρτηση αφορούσε την αδειοδότηση διαγνωστικού κέντρου του κ. Σαλμά, για την οποία ισχυρίζεται ψευδόμενος ότι την έκανε κατόπιν εντολής του τότε υπουργού Υγείας κ. Κουρουμπλή.

Τον προτρέπουμε να πιεί ξυδάκι ώστε να του φύγει ο θυμός και κυρίως να πάψει τις λαθροχειρίες, διότι εύκολα μπορεί να βρεθεί από τα χρυσά σαλόνια στ΄ αλώνια της δικαιοσύνης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν