Παραιτήθηκε ο διευθυντής της καρδιολογικής κλινικής στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας

Σε απόγνωση είναι οι διευθυντές κάποιων κλινικών του ΕΣΥ που βλέπουν σταδιακά τις κλινικές τους να αποδεκατίζονται, τα προγράμματα εφημεριών να "μην βγαίνουν" και τις ελλείψεις να τους "δένουν" τα χέρια. Τελευταίο θλιβερό παράδειγμα μια κλινική στο νοσοκομείο της Πρέβεζας.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Η αδυναμία λειτουργίας της κλινικής επί μεγάλο χρονικό διάστημα οδήγησε σε παραίτηση τον διευθυντή, που δεν δέχεται πια την δραματική κατάσταση, την οποία βιώνει εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια.

Εδώ και μήνες, ένας καρδιολόγος από την συγκεκριμένη κλινική έχει αποσπαστεί στο Νοσοκομείο της Λευκάδας και η παράταση της απόσπασης αυτής, αποτέλεσε την σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Όπως αναφέρει το epiruspost,οι εφημερίες καρδιολόγου στο Νοσοκομείο Λευκάδας δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα, αντιθέτως αποτελούν πρόκληση, καθότι όλα τα περιστατικά, είτε εφημερεύει καρδιολόγος είτε όχι, διακομίζονται στην Πρέβεζα.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, Νίκος Γεωργάκος μάλιστα προ λίγων ημερών ανέφερε, ότι αν και υπήρχαν διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρξει διευθέτηση του θέματος κάτι τέτοιο δεν έγινε και μετά από αυτή την εξέλιξη και την πρακτική αδυναμία, που προκύπτει για την κάλυψη της θέσης από έναν γιατρό του ΠΕΔΥ, όπως είχε αποφασίσει η 6η ΥΠΕ, η τύχη της κλινικής βρίσκεται στον αέρα.

image description

ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΥΓΕΙΑΣ

Η ζάλη, ή αλλιώς ζαλάδα, είναι ένα σύμπτωμα που μπορεί να οριστεί ως το αίσθημα αστάθειας ή απώλειας της...

Κάντε αναζήτηση στην εγκυκλοπαίδεια υγείας του iatropedia.gr

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν

Top 5 Trends