Παραίτηση …εξπρές και πάλι στο Ντυνάν

  • Iatropedia
Την ώρα που οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν περιμένουν μήνες για να πληρωθούν, οι παρατήσεις με …ημερομηνία λήξης πάνε και έρχονται…

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αλλά και του Νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν Ανδρέας Μαρτίνης, είχε παραιτηθεί μόλις πριν λίγα 24ωρα μετά από διαφωνία του με τον διορισθέντα από το υπουργείο Υγείας προσωρινό διαχειριστή Λυκούργο Λιαρόπουλο.

Ωστόσο ως εκ θαύματος ο κ.Μαρτίνης επανεξελέγη με συντριπτικό ποσοστό που αγγίζει το 70% των ψήφων, στο Κεντρικό Διοικητικό Συμβούλιο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού σύμφωνα με τα αποτελέσματα της εκλογο-απολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του κοινωφελούς Σωματείου.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομοφώνως τα πεπραγμένα της διοίκησης του κ.Μαρτίνη και τού ανέθεσε όπως αναφέρεται και σε σχετική ανακοίνωση: «επίσης ομοφώνως, να προβεί σε κάθε ενέργεια για την αξιοποίηση της περιουσίας του Ε.Ε.Σ. Σε ό,τι αφορά την πορεία του «Ερρίκος Ντυνάν», τον εξουσιοδότησε να χειριστεί εν λευκώ τις σχέσεις του Κοινωφελούς Ιδρύματος με την Πολιτεία».

Ο ίδιος ο Ανδρέας Μαρτίνης τόνισε ότι «μέσα από τις κάλπες, τα μέλη του Ε.Ε.Σ έστειλαν κι ένα ηχηρό μήνυμα σε όσους επιβουλεύονται τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, αλλά και τη λειτουργία του Νοσοκομείου «Ερρίκος Ντυνάν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

καταρρέει το Ερρίκος Ντυνάν

το ακέφαλο Ντυνάν και μια παραίτηση με ημερομηνία λήξης

Ερρίκος Ντυνάν διοίκηση μέσω facebook