Παρακμή βλέπει ο Άδωνις Γεωργιάδης πίσω από το πρωτοσέλιδο της «Αυγής»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ως την απόλυτη παρακμή της εφημερίδας "Αυγή" χαρακτηρίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας που τον αφορά τα μέγιστα...

Στο πρωτοσέλιδο αποκαλύπτεται ένα «μυστικό μνημόνιο κατανόησης» για τη μεταβίβαση του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν. Όπως λέει ο κ. Γεωργιάδης, σχολιάζοντας «πώς γίνεται να  είναι μυστικό όταν ο Τύπος τότε το παρουσίαζε; Αυτό μόνο η Αυγή το ξέρει».

Μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 τόνισε ότι η υπογραφή του μνημονίου για το «Ερρίκος Ντινάν» στην τράπεζα Πειραιώς δεν ήταν μυστική αλλά ανακοινώθηκε με συνέντευξη Τύπου. και ανέφερε ότι η ρήτρα εμπιστευτικότητας υπήρξε μετά από απαίτηση της Τράπεζας Πειραιώς σημειώνοντας πως ο ίδιος ως τότε υπουργός Υγείας δεν είχε λόγο να δεχτεί τον συγκεκριμένο όρο και τόνισε πως σε συμφωνίες μεταξύ ιδιωτών οι Τράπεζες υπάρχουν ρήτρες εμπιστευτικότητας.

Σε ό,τι αφορά την πώληση ποσοστού του τηλεοπτικού σταθμού MEGA στον Ιβάν Σαββίδη, είπε πως η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να φτιάξει τη δική της διαπλοκή.