Πανελλήνιες 2017: Θέματα και απαντήσεις σε Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πανελλήνιες 2017
Συνεχίζονται και σήμερα, Τετάρτη 14/06/2017, οι Πανελλήνιες 2017 με τα μαθήματα Λατινικά, Χημεία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας. Κορυφώνεται η αγωνία για χιλιάδες υποψήφιους και τους οικείους τους, καθώς τα εξεταζόμενα μαθήματα θα κρίνουν και τις Βάσεις. Οι υποψήφιοι θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Το newsit.gr, όπως κάθε μέρα στις Πανελλήνιες 2017 δημοσιεύει άμεσα τα θέματα στα εξεταζόμενα μαθήματα. Αμέσως μετά, και σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς, δημοσιεύει τις προτεινόμενες απαντήσεις – λύσεις για όλα τα εξεταζόμενα μαθήματα.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΑΤΙΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΗΜΕΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΘΕΩΡΙΑΣ

Τα μαθήματα προσανατολισμού και οι επιδόσεις των υποψηφίων σε αυτά φαίνεται πως θα είναι εκείνα που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό τις βάσεις. Έτσι, ιδιαίτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στη Βιολογία από τους υποψήφιους που ενδιαφέρονται για τις ιατρικές σχολές, στην Ιστορία, για τους υποψηφίους των Ανθρωπιστικών Σπουδών και τα Μαθηματικά και η Φυσική, για τους υποψηφίους που έχουν επιλέξει τον προσανατολισμό των ΘετικώνΣπουδών και εκείνον της Οικονομίας και Πληροφορικής.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ