Πανελλήνιες 2017: Τα θέματα σε Μαθηματικά και Αρχαία Ελληνικά

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
Πανελλήνιες 2017
Με τα Αρχαία Ελληνικά και τα Μαθηματικά συνεχίζονται σήμερα, Παρασκευή 09/06/2017 οι Πανελλήνιες 2017. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει τις ομάδες προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής, εξετάζονται στα Μαθηματικά. Οι υποψήφιοι που έχουν επιλέξει την ομάδα προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών, εξετάζονται στο μάθημα των Αρχαίων Ελληνικών.

Σε συνεργασία με τα φροντιστήρια Πουκαμισάς το newsit.gr σας παρουσιάζει τις εκτιμήσεις για την δυσκολία των θεμάτων αλλά και τα θέματα και τις απαντήσεις σε αυτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ (ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ)

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ ΛΥΚΕΙΩΝ

Το Σάββατο, οι υποψήφιοι ΕΠΑΛ για τις Πανελλήνιες 2017 εξετάζονται σε Τεχνολογία υλικών, Στοιχεία Ανατομίας – Φυσιολογίας, Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης, Στοιχεία Μηχανών και Σύγχρονες γεωργικές επιχειρήσεις, ενώ τη Δευτέρα, οι υποψήφιοι ΓΕΛ χώρας εξετάζονται σε Ιστορία (Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Σπουδών Οικονομίας & Πληροφορικής). Οι υποψήφιοι στις Πανελλαδικές 2017 θα διεκδικήσουν πάνω από 100.000 θέσεις στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2017