Παναγιώτης Κουρουμπλής: Θα ζητήσουμε συστράτευση με τους πολιτικά «άστεγους» του ΠΑΣΟΚ

  • Iatropedia
"Αν δεν επιτευχθεί η αυτοδυναμία, οφείλουμε να σεβαστούμε το μήνυμα που θα στείλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός θα θέλει κάτι διαφορετικό, ένα συμμαχικό σχήμα". Τάδε έφη σήμερα ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο ραδιοσταθμό Αθήνα 9.84.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Και συνέχισε ο κ. Κουρουμπλής: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ, στις παρούσες συνθήκες, είναι να μπορέσει να επιβάλλει ένα αίσθημα δικαιοσύνης στον ελληνικό λαό. Η ελληνική κοινωνία τα τελευταία πέντε χρόνια, παρά τις φοβερές καταστάσεις που έχει ζήσει, επέδειξε ψυχραιμία και ηρεμία…

Σημαία πρέπει να είναι η συνέπεια και η αξιοπιστία, διότι τα τελευταία πέντε χρόνια, ό,τι είχε συμφωνηθεί, στο τέλος με διάφορους τρόπους δεν γινόταν και αποδεικνυόταν ότι ήμασταν αναξιόπιστοι. Από τη στιγμή που μπαίνει μια υπογραφή, πρέπει να γίνει σεβαστή».

Και αναφερόμενος στις αποχωρήσεις από το ΣΥΡΙΖΑ, ο υπουργός Υγείας σημείωσε ότι «το ΠΑΣΟΚ, για παράδειγμα, δεν είναι μόνο τα στελέχη, είναι ένας ολόκληρος κόσμος, ο οποίος σήμερα είναι πολιτικά άστεγος. Προσωπικά, ασχολούμαι με αυτό το κομμάτι και έχω μια πρωτοβουλία, γιατί ξέρω τη νοοτροπία τους. Αυτός ο κόσμος θα συστρατευτεί με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα, μετά την αποχώρηση, η οποία πράγματι είναι τραυματική».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν