Παλαίστρια βγήκε πρώτη σε αγώνες ενώ ήταν 3 μηνών έγκυος!

  • Iatropedia
Η Βραζιλιάνα Kinberly Novaes έζησε κάτι πρωτοφανές πριν από λίγες ημέρες. Είναι επαγγελματίας αθλήτρια των αγώνων MMA, οι οποίοι είναι αγώνες πάλης και μάλιστα, από τους πιο σκληρούς και επικίνδυνους αγώνες του είδους παγκοσμίως.

Ενόψει του κανονισμένου για την προσεχή Παρασκευή αγώνα της, η Kinberly προσπαθούσε μάταια να χάσει κάποια κιλά, όπως γίνεται πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις από επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες. Μάταια όμως. Όσο και αν προσπαθούσε τα κιλά δεν έπεφταν με τίποτα.

Όταν μια μέρα ένιωσε και αδιαθεσία και κόπωση, ο σύζυγός της αναγκάστηκε να την πάει για εξετάσεις στον γιατρό, όπου και έμαθαν ότι η Kinberly ήταν 6 μηνών έγκυος!

Το σοκ για την αθλήτρια ήταν διπλό. Όχι μόνο έμαθε ότι θα γίνει μητέρα, αλλά συνειδητοποίησε ότι τον προηγούμενο αγώνα της τον είχε κερδίσει ενώ ήταν τότε 3 μηνών έγκυος!

Ο προπονητής της, Bruno Baros, δήλωσε στο MMAFighting.com ότι αναλαμβάνει την ευθύνη για όλο αυτό, δεδομένου ότι δεν της ζητήσει να κάνει τεστ εγκυμοσύνης πριν από τον τελευταίο της αγώνα. “Δεν τις ζήτησα να κάνει εξετάσεις. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν σκέφτηκα καν το ενδεχόμενο μια γυναίκα να μπορεί να παλέψει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όταν το σώμα της υπόκειται πόνους, αφυδάτωση και έντονη άσκηση στην προετοιμασία του αγώνα”.

http://www.foxnews.com/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πιο δύσκολο να μείνουν έγκυες οι γυναίκες που εργάζονται σε…

Ραγάδες: 4 τρικ για να τις απομακρύνετε μια και καλή