Παγκόσμια Ημέρα Παχυσαρκίας: Προσφορά πακέτου εξετάσεων προληπτικού ελέγχου σε προνομιακή τιμή

  • Iatropedia
Ολοκληρωμένο πακέτο εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή προσφέρει το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, από τις 2 έως τις 13 Νοεμβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Παχυσαρκίας.

Το πακέτο προληπτικού ελέγχου προσφέρεται στην ειδική τιμή των 140 ευρώ και περιλαμβάνει παιδοενδορκινολογική, παιδοψυχολογική και παιδοδιαιτολογική εξέταση καθώς και εξετάσεις σακχάρου αίματος, ουρικού οξέος, χοληστερίνης, τριγλυκερίδιων, τρανσαμινάσης (SGOT) – AST, τρανσαμινάσης (SGPT) – ALT, HDL και LDL χοληστερόλης, LP (a) λιποπρωτεΐνης Α, παραθορμόνης (PHT) και ινσουλίνης.

Για να κλείσουν το ραντεβού τους, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, καλώντας από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τις 08:00 έως τις 22:00, στα τηλέφωνα 210 6862397-339.

Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και για να κλείσετε το ραντεβού σας στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική σελίδα του προγράμματος των τακτικών εξωτερικών ιατρείων. Tο ανανεωμένο πρόγραμμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών προσφέρει τη δυνατότητα στους γονείς να κλείνουν εύκολα και γρήγορα το ραντεβού τους με ιατρούς όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικότητων.