Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς: Δωρεάν διαδικτυακό σεμινάριο για το κοινό

  • Ρούλα Τσουλέα
σεμινάριο
Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022. Απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στους φροντιστές και τις οικογένειες των ατόμων που νοσούν από καρδιοπάθειες.

Εκπαιδευτικό διαδικτυακό σεμινάριο για τις καρδιοπάθειες διοργανώνει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Πασχόντων από Συγγενείς Καρδιοπάθειες, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς που εορτάζεται στις 29 Σεπτεμβρίου.

Το σεμινάριο τιτλοφορείται «Παγκόσμια Ημέρα Καρδιάς – Πτυχές της Σύγχρονης Πραγματικότητας». Καταξιωμένοι επιστήμονες του κλάδου της Καρδιολογίας θα μιλήσουν, μεταξύ άλλων, για τις συγγενείς (εκ γενετής) και τις οικογενείς (κληρονομούμενες) καρδιοπάθειες. Θα παρουσιάσουν επίσης τις θεραπευτικές επιλογές για την προχωρημένη καρδιακή ανεπάρκεια και τις μεταμοσχεύσεις καρδιάς.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022, από τις 18.30’μ.μ. έως τις 20.00′ μ.μ. Απευθύνεται τόσο στο ευρύ κοινό, όσο και στους φροντιστές και τις οικογένειες των ατόμων που νοσούν από καρδιοπάθειες. Στόχος του είναι η έγκυρη και ολοκληρωμένη ενημέρωσή τους γύρω από το θέμα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το παρακολουθήσουν δωρεάν, μέσω του συνδέσμου: https://www.livemedia.gr/whd22