Ουρές για μια θέση διοικητή στα Δημόσια νοσοκομεία.Οι προθεσμίες τρέχουν

  • Iatropedia
Σπάει ρεκόρ η συμμετοχή των ενδιαφερομένων για μια θέση διοικητή ή αναπληρωτή στα δημόσια νοσοκομεία. Μετά την συµπληρωµατική πρόσκληση ενδιαφέροντος για την κάλυψη των συγκεκριμένων θέσεων που εξέδωσε το υπουργείο Υγείας παρατηρείται μεγάλη ζήτηση για τις θέσεις αυτές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην αρχική πρόσκληση ενδιαφέροντος είχαν καταθέσει αιτήσεις 1520 άτομα και διεκδικούσαν μια από τις 87 θέσεις διοικητή και 93 αναπληρωτών .Σε αυτή την φάση αναμένεται ο αριθμός να είναι τριπλάσιος.

Ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης μπορεί να προχωράει σε διορισμούς διοικητών και αναπληρωματικών σε νοσοκομεία που είχαν μείνει ακέφαλα αλλά έδωσε νέα παράταση στην κατάθεση των δικαιολογητικών των ενδιαφερομένων ενώ κατήργησε και το κώλυμα της εντοπιότητας.

Ως καταληκτική ηµεροµηνία για την κατάθεση των νέων αιτήσεων έχει οριστεί n 26η Αυγούστου 2013, ενώ δικαίωμα συµµετοχής στη συµπληρωµατική πρόσκληση δεν έχουν όσοι είχαν υποβάλει αιτήσεις στην αρχική διαδικασία.

Το αργότερο σε ενάμιση μήνα θα έχουν τοποθετηθεί οι νέοι διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία.

τελεσίγραφο

Την ίδια στιγμή ο Άδωνις Γεωργιάδης απέστειλε τελεσίγραφο στους νυν διοικητές επισημαίνοντας τους ότι όποιος διοικητής δεν έχει πληρώσει τις ληξιπρόθεσµες οφειλές του νοσοκομείου του έως τις 30 Σεπτεµβρίου, θα πάει σπίτι του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ποια κίνητρα δίνει ο Άδωνις στους νέους γιατρούς για τις ακριτικές περιοχές

Έρχεται αύξηση του εισιτηρίου για εξετάσεις στα Δημόσια Νοσοκομεία

Από κόσκινο θα περνούν οι ασθενείς για ένα χειρουργείο!Πως θα γίνεται η εισαγωγή στα νοσοκομεία