Όταν η Novartis εκπαιδεύει!

  • Iatropedia
Στο πρόγραμμα Business Days συμμετέχει η Novartis Hellas διοργανώνοντας μία εκπαιδευτική ημερίδα με τη συμμετοχή διακεκριμένων στελεχών της και φοιτητών Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Στο πλαίσιο του θεσμού των Business Days, η Novartis Hellas υποδέχτηκε στα κεντρικά της γραφεία 80 φοιτητές Φαρμακευτικής, Ιατρικής, Οικονομικών και Πολυτεχνικών Σχολών.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ενημερωθούν από 13 υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας από τα τμήματα Human Resources, Finance, Medical, Communications & Corporate Responsibility, Quality, Marketing, Legal, Procurement και Regulatory Affairs.

Στόχος της ημερίδας ήταν η επαφή των νέων ανθρώπων με την αγορά εργασίας και η ενίσχυση της απασχολησιμότητάς τους μέσω της ενδυνάμωσης των γνώσεών τους σχετικά με το γενικό πλαίσιο λειτουργίας των επιχειρήσεων αλλά και ειδικότερα των διαφορετικών τμημάτων.

Κατά τη διάρκεια της πεντάωρης ημερίδας, οι φοιτητές όχι μόνο γνώρισαν από κοντά και συναναστράφηκαν με έμπειρα στελέχη της εταιρείας αλλά ενημερώθηκαν και για τη λειτουργία την κουλτούρα και τις πρακτικές της Novartis Hellas. Παράλληλα, είχαν την ευκαιρία να λάβουν πολύτιμες πρακτικές συμβουλές για τα μελλοντικά επαγγελματικά τους βήματα.

Λίγα λόγια για τα Business Days

Τα Business Days είναι εκπαιδευτικές επισκέψεις σε επιχειρήσεις με στόχο τη διασύνδεση της πανεπιστημιακής κοινότητας των φοιτητών με την επιχειρηματική κοινότητα.

Διοργανώνονται από το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων & Επιχειρηματικότητας, που κύριο σκοπό έχει τη διοργάνωση εκδηλώσεων συμβουλευτικού και ενημερωτικού χαρακτήρα στοχεύοντας στη στήριξη των εκπαιδευτικών και επαγγελματικών επιλογών των νέων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν