Όσο υπάρχουν άνθρωποι! Με την βοήθεια του ομίλου Υγεία βρήκαν δουλειά δύο αδέλφια που έτρωγαν στα συσσίτια

  • Iatropedia
Η Πόπη και ο Παναγιώτης είναι τα δύο παιδιά που είδαμε πρόσφατα στην εκπομπή Μίλα της Τατιάνας Στεφανίδου να μιλούν για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τους αναγκάζουν να ζουν από τα συσσίτια του δήμου. Η λύση ήρθε άμεσα δια χειρός ομίλου Υγείας που προσέφερε εργασία στα δύο αδέρφια.

“Είχαμε δουλειά, σπίτι και μια αξιοπρεπή ζωή και καταλήξαμε να τρώμε από τα συσσίτια”, περιέγραψαν στην Τατιάνα.
Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν η 27χρονη Πόπη έχασε ξαφνικά τη δουλειά της. Ο 21χρονος αδερφός της Παναγιώτης παρόλο που είχε βρει μια δουλειά αναγκάστηκε να την αφήσει για να εκπληρώσει την στρατιωτική του θητεία. Στο σπίτι που έμεναν τους έκαναν έξωση γιατί δεν είχαν να πληρώσουν…

Η μητέρα τους δουλεύει σε συνεργείο καθαρισμού, δύο φορές την εβδομάδα και παίρνει 100 ευρώ το μήνα. Ένα ποσό που είναι αδύνατο να συντηρήσει την οικογένεια και έτσι τα δύο παιδιά ζουν από τα συσσίτια του δήμου. Ποτέ δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι θα έπρεπε να επιβιώσουν με αυτό τον τρόπο.

Η εκπομπή έσκυψε με στοργή στο πρόβλημα των δύο παιδιών, όπως ακριβώς είχε κάνει και στην περίπτωση του Δημήτρη που έμενε με τους γονείς του για παραπάνω από ένα χρόνο μέσα στο αυτοκίνητο της οικογένειας. Η εμφάνιση του Δημήτρη Πρίφτη στην εκπομπή συγκίνησε τον απλό κόσμο, επιχειρηματίες και φορείς. Η Αννίτα Ναθαναήλ του πρόσφερε δουλειά στο κατάστημα που διατηρεί στη Γλυφάδα που ασχολείται με επισκευές υπολογιστών και κινητών τηλεφώνων.

Με την βοήθεια του Μίλα ο Δημήτρης έκανε νέα αρχή, βρήκε σπίτι, δουλειά και νέα ελπίδα. Αυτό το μήνυμα αισιοδοξίας έδωσε και στην Πόπη και τον Παναγιώτη λέγοντάς τους πως αφού άντεξαν μέχρι τώρα, θα τα καταφέρουν! Κι έτσι έγινε…

To ίδιο συνέβη και με την Πόπη και τον Παναγιώτη που με το τελείωμα της εκπομπής ανέβηκαν στα γραφεία του «Μίλα» και μίλησαν απευθείας με την υπεύθυνη επικοινωνίας του ομίλου Υγεία, κα Κατερίνα Σκουτέλα. Η ίδια επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της εκπομπής και μετέφερε την ευαισθησία και την διάθεση του ομίλου Υγεία, να προσφέρει δουλειά και ένα νέο ξεκίνημα ζωής σε αυτά τα δύο αδέρφια.

Πράγμα που συνέβη καθώς τα δύο αδέρφια προσελήφθησαν από τον Όμιλο Υγεία άμεσα και χωρίς να υπάρξουν περαιτέρω καθυστερήσεις.
Ο μεν Παναγιώτης προσελήφθη ως βοηθητικό προσωπικό στο νοσοκομείο Υγεία ενώ η αδερφή του Πόπη θα εργάζεται πλέον στο συνεργείο καθαρισμού του Μαιευτηρίου ΛΗΤΩ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν