Οργή Χρυσοχοΐδη για δημοσιεύματα που μιλούν για «προβλήματα» στη σχέση του με Ε. Αγαπηδάκη: «Αιδώς Αργείοι!»

  • Γιάννα Σουλάκη
Χρυσοχοΐδης
"Προσβολή στο δημοσιογραφικό λειτούργημα" και "κακόβουλα" χαρακτηρίζει με ανάρτησή του, συγκεκριμένα δημοσιεύματα, ο Υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης,

Ο υπουργός Υγείας κ. Χρυσοχοΐδης αρνείται την ύπαρξη «προβλημάτων» στις σχέσεις του με την αναπληρώτριά του, Ειρήνη Αγαπηδάκη, πολύ περισσότερο -όπως λέει- και με τον συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη, με τον οποίο σύμφωνα πάντα με τα ίδια δημοσιεύματα, η κα. Αγαπηδάκη έχει δημιουργήσει «ενιαίο μέτωπο» στο Υπουργείο Υγείας.

Το άρθρο, σύμφωνα με την ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο facebook, «περιγράφει μια πραγματικότητα απολύτως φανταστική» και διευκρινίζει ότι η συνεργασία του με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη «ήταν και είναι άριστη, όπως επίσης και με τους δύο Υφυπουργούς. Όσο για την επιλογή του συντάκτη να εμπλέξει τον Απόστολο Δοξιάδη, δημιουργό με τον οποίον με συνδέει μακρά και βαθιά φιλία και τιμώ βαθύτατα για το έργο του, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εντελώς γελοία. Αιδώς Αργείοι…»

Δείτε επίσης: Α. Εξαδάκτυλος: «Η επίθεση στην Ε. Αγαπηδάκη αποκάλυψε γιατί κάποιοι δεν θέλουν τη συνταγογράφηση των εμβολίων»

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη

«Στην πολιτική μου διαδρομή βρέθηκα πάμπολλες φορές αντιμέτωπος με κακόβουλα σχόλια ή εντελώς αστήρικτα δημοσιεύματα που κακοποιούσαν βάναυσα την αλήθεια. Συνήθως τα παρέκαμπτα, γνωρίζοντας ότι το ψέμα έχει «κοντά ποδάρια» και ότι τέτοιου τύπου δήθεν δημοσιογραφικές προσεγγίσεις δεν παράγουν τίποτα άλλο παρά μόνο προσβολή στο δημοσιογραφικό λειτούργημα.
Μπροστά σε ένα τέτοιο δημοσίευμα, που … «ανακαλύπτει» προβλήματα στις σχέσεις μου με την Ειρήνη Αγαπηδάκη και εμπλέκει και τον γνωστό διανοούμενο και συγγραφέα Απόστολο Δοξιάδη (!) βρέθηκα και χθες.
Το χαρακτήρισα ανάξιο σχολιασμού, καθώς είναι εντελώς ψευδές και περιγράφει μια πραγματικότητα απολύτως φανταστική. Επανέρχομαι ωστόσο επειδή κάποιοι εξακολουθούν να διαδίδουν ψιθύρους. Για να τελειώνουμε: η συνεργασία μου με την Αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη ήταν και είναι άριστη, όπως επίσης και με τους δύο Υφυπουργούς. Όσο για την επιλογή του συντάκτη να εμπλέξει τον Απόστολο Δοξιάδη, δημιουργό με τον οποίον με συνδέει μακρά και βαθιά φιλία και τιμώ βαθύτατα για το έργο του, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι εντελώς γελοία. Αιδώς Αργείοι…»