Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Προσφορά εξετάσεων για την έγκαιρη διάγνωση του μελανώματος

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
καρκίνος του δέρματος
Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με αφορμή την Ελληνική Εβδομάδα κατά του Καρκίνου του Δέρματος (8-12 Μαΐου 2017), προσφέρει δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο καθώς και εξειδικευμένες εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων σε προνομιακή τιμή.

Συγκεκριμένα, τα Νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ, ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου ΥΓΕΙΑ Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι, προσφέρουν για μία εβδομάδα δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο. Τη δωρεάν εξέταση μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν τις ιστοσελίδες των νοσοκομείων ΥΓΕΙΑ (www.hygeia.gr) και ΜΗΤΕΡΑ (www.mitera.gr)  καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης www.facebook.com/HygeiaHospital, www.facebook.com/mitera.hospital και www.facebook.com/ygeianet  από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως την Παρασκευή 5 Μαΐου 2017.

Επιπλέον, το Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ και τα Διαγνωστικά Κέντρα Υγείαnet Αθηνών και Περιστέρι προσφέρουν εξετάσεις για την έγκαιρη διάγνωση ύποπτων σπίλων, σε προνομιακές τιμές για όλο το μήνα Μάιο. Πιο αναλυτικά,  το ΥΓΕΙΑ προσφέρει χαρτογράφηση σπίλων μικρής περιοχής με 75€ και μεγάλης περιοχής με 115€ και τα Υγείαnet προσφέρουν δερματοσκόπηση με 40€. Τις εξετάσεις μπορούν να αποκτήσουν όλοι όσοι επισκεφτούν την ιστοσελίδα του  ΥΓΕΙΑ καθώς και τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης (όπως αναγράφονται παραπάνω) από σήμερα Τρίτη 2 Μαΐου έως την Τετάρτη 31 Μαΐου 2017.

Οι ενδιαφερόμενοι, αφού δηλώσουν τα στοιχεία τους στις ειδικές φόρμες συμμετοχής (δωρεάν εξέταση από Δερματολόγο – http://www.omilos-hygeia.gr/microsite/exetasi-spilon/ και χαρτογράφηση σπίλων και δερματοσκόπηση – http://www.omilos-hygeia.gr/microsite/xartografisi-spilon/), θα λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη διενέργεια των εξετάσεων.

Ο καρκίνος του δέρματος αποτελεί πλέον ένα από τα 10 είδη καρκίνων που εμφανίζονται συχνότερα στους Ευρωπαϊκούς πληθυσμούς. Περίπου 130.000 μελανώματα εμφανίζονται παγκοσμίως και περίπου 37.000 άνθρωποι πεθαίνουν κάθε χρόνο από μελάνωμα. Σύμφωνα με τους ειδικούς, το 90% των μελανωμάτων, εάν διαγνωστούν έγκαιρα, μπορούν να θεραπευτούν. Τα κρούσματα μελανώματος έχουν αυξηθεί τα τελευταία 50 χρόνια στις χώρες της Ευρώπης και ιδιαίτερα σε νεαρές ηλικίες, εξαιτίας των περιβαλλοντικών μεταβολών, της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο και των αλλαγών στον τρόπο ζωής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μελάνωμα: Πώς θα το εντοπίσετε εγκαίρως στο δέρμα σας [pics]

Κόκκινες ελιές στο δέρμα: Μην τις αγνοείτε – Τι μπορεί να σημαίνουν

Καρκίνωμα Μέρκελ: Ο καρκίνος του δέρματος που εξαπλώνεται γρήγορα – Αίτια και συμπτώματα [pics, vid]

Μελάνωμα: Πώς το λευκό κρασί σχετίζεται με επιθετική μορφή καρκίνου του δέρματος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν