Το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» ξεκινά σειρά δράσεων για την ανακούφιση των προσφύγων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Από την Τρίτη 15 μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαρτίου, το «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μαζί με τον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό θα συγκεντρώνουν καθημερινά σε δύο περιοχές της Αττικής φάρμακα και είδη προσωπικής υγιεινής.

Σειρά δράσεων:

-Την Τρίτη 15 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι οι χώροι συνάντησης είναι στο Μαρούσι, μπροστά από την εκκλησία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στην Καλλιθέα, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου.
-Την Τετάρτη 16 Μαρτίου (10.00-14.00) στο Νέο Ψυχικό, μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Σοφίας και στη Γλυφάδα, στο εμπορικό κέντρο Galleria.
-Την Πέμπτη 17 Μαρτίου (10.00-14.00) στο Χαλάνδρι, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Νικολάου και στο Παλαιό Φάληρο, μπροστά από την εκκλησία του Αγίου Αλεξάνδρου.
-Την Παρασκευή 18 Μαρτίου (10.00-14.00) στην Αγία Παρασκευή, μπροστά από την εκκλησία της Αγίας Παρασκευής και στους Αμπελόκηπους, μπροστά από την εκκλησία του  Αγίου Δημητρίου.

Όλο το φαρμακευτικό υλικό που θα συγκεντρωθεί θα μοιραστεί στα σημεία όπου βρίσκονται οι πρόσφυγες από εκπροσώπους του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ενώ τα είδη ατομικής υγιεινής και βρεφικής φροντίδας θα παραδοθούν στους πρόσφυγες από το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ και τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Για όσους επιθυμούν να  προσφέρουν, τα φάρμακα πρώτης ανάγκης είναι: Αντιβηχικά, παυσίπονα, αντιπυρετικά, βιταμίνες, γάζες,  αντιδιαρροϊκά σιρόπια για παιδιά και ενήλικες, αντιεμετικά σιρόπια και ταμπλέτες, αντισηπτικά χεριών, αντιφλεγμονώδη χάπια, γάντια, φυσιολογικός ορός σε αμπούλες, σύριγγες 10ml, ταμπλέτες για ουρολοιμώξεις, αυτοκόλλητα ράμματα κ.α.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ