Η Olivia Wilde έχει σύνδρομο Down; Δείτε το συγκινητικό βίντεο…

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
σύνδρομο Down
Ένα νέο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα πριν μερικές ημέρες με την διάσημη ηθοποιό Olivia Wilde, της οποίας η καριέρα εκτοξεύθηκε κυρίως μέσα από την συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά “House MD”, προκάλεσε μεγάλη κουβέντα στις ΗΠΑ.

Μόνο που αυτός ακριβώς ήταν ο σκοπός του και μάλιστα ήταν για καλό σκοπό. Το βίντεο αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down και σκοπό έχει να στρέψει την προσοχή και το ενδιαφέρον του κόσμου στα παιδιά που γεννιούνται και μεγαλώνουν με αυτή την ασθένεια.

Στο βίντεο η Olivia Wilde συμπρωταγωνιστεί με την 19χρονη Anna Rose Rubright, μία φοιτήτρια με σύνδρομο Down.

Στα σχεδόν δύο λεπτά διάρκειας του βίντεο με τίτλο “How Do You See Me?”, ακούμε την Rubright να διηγείται στιγμές από την καθημερινότητά της, την στιγμή που η Olivia Wilde υποδύεται ένα άτομο με σύνδρομο Down.

Η Rubright αναρωτιέται “Εγώ βλέπω τον εαυτό μου ως ένα άτομο όπως όλοι γύρω μου με μια σημαντική, όμορφη και γεμάτη νόημα ζωή. Αυτό, όμως, είναι το πώς βλέπω εγώ τον εαυτό μου. Εσύ πώς με βλέπεις;”

Δείτε και εσείς το βίντεο που έχει συγκινήσει τις ΗΠΑ τις τελευταίες ημέρες, που προβάλλεται στην TV και μην αμελήσετε να ενημερωθείτε κι εσείς για το σύνδρομο Down, ειδικά σήμερα, που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down.

http://abcnews.go.com