ΟΚΑΝΑ: Ημερίδα για τα «ΜΜΕ & Εξαρτήσεις»

  • Iatropedia
Με αφορμή την 26η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών, ο ΟΚΑΝΑ διοργανώνει Ημερίδα με θέμα: "ΜΜΕ & Εξαρτήσεις" και στο πλαίσιο αυτό θα παρουσιαστεί ο ''Οδηγός για την έγκυρη παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τα ναρκωτικά''.

Η Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Ιουνίου και ώρα 11:00, στην Αθήνα (Ξενοδοχείο Divani Caravel, Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αίθουσα Athens View).

Την έναρξη των εργασιών θα κηρύξει ο κ. Ευάγγελος Καφετζόπουλος, Νευρολόγος – Ψυχίατρος, Πρόεδρος Δ.Σ. ΟΚΑΝΑ.

Βασικοί ομιλητές στην Ημερίδα θα είναι οι: κ.κ. Γιώργος Πλειός, Καθηγητής – Πρόεδρος του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστήμιου Αθηνών, Νανά Νταουντάκη, Δημοσιογράφος – Εκπρόσωπος της ΕΣΗΕΑ και Λίνα Πλαγιανάκου, Υπεύθυνη του Τμήματος Διεθνών και Δημοσίων Συνεργασιών του ΟΚΑΝΑ.

Παρέμβαση θα κάνει ο Αναπλ. Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννης Πανούσης.

Στην Ημερίδα θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στους δημοσιογράφους ο «Οδηγός για την έγκυρη παρουσίαση θεμάτων σχετικά με τα ναρκωτικά».

Ο Οδηγός δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της Πράξης ΕΣΠΑ «Καμπάνια Ενημέρωσης για τις εξαρτήσεις» που υλοποιεί ο Οργανισμός, με σκοπό να αναδειχθεί σε χρήσιμο εργαλείο για τους δημοσιογράφους, παρέχοντας έγκυρες και επιστημονικά τεκμηριωμένες πληροφορίες, δοσμένες με τέτοιο τρόπο, ώστε να είναι πλήρως κατανοητές και διαφωτιστικές στην προσπάθεια αξιόπιστης ενημέρωσης του κοινού.