Οι νέοι στηρίζουν το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Σε μια σεμνή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων στο Γουδί, η πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο «ΕΛΠΙΔΑ» και του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», κυρία Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, τίμησε νέους που με τις πρωτοβουλίες και την κινητοποίηση τους στηρίζουν τον αγώνα του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και στέλνουν στη νέα γενιά ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς!

«Τιμάμε σήμερα, είπε μεταξύ άλλων η κυρία Βαρδινογιάννη, απονέμοντάς τους την τιμητική πλακέτα του Συλλόγου, τέσσερις πανάξιους φοιτητές, τον Παντελή Καλογεράκο, τον Γιώργο Μωραϊτάκη, την Μαριάννα Φλωρίδη και την Κωνσταντίνα Φλωρίδη, και μια καταξιωμένη καλλιτέχνη και αγαπημένη μας φίλη την Καλομοίρα.

Μέσα από το χριστουγεννιάτικο δείπνο που διοργάνωσαν στις 22 Δεκεμβρίου στο Ξενοδοχείο St George Lycabettus και όπου συμμετείχε αφιλοκερδώς η Καλομοίρα, θέλησαν να στηρίξουν το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» και να ευαισθητοποιήσουν τους φίλους τους να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών. Με συγκινεί βαθιά η ευαισθησία τους και η επιθυμία τους να αφιερώσουν μέρος του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου τους, αφού σπουδάζουν όλοι στο εξωτερικό και στην Αθήνα, ώστε να συστρατευτούν αυτοί και οι φίλοι τους στον αγώνα μας. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την ευγενική τους αυτή προσπάθεια και για την ενθάρρυνση που μας δίνει η δέσμευσή τους να συνεχίσουν να στηρίζουν την εκστρατεία μας για εθελοντές δότες. Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ για το ήθος και τις αξίες τους, τόσο τους ίδιους όσο και τους γονείς τους και τους καθηγητές τους. Μοιράζομαι μαζί τους την υπερηφάνεια που νοιώθει ένας γονιός να βλέπει το παιδί του να έχει σωστές αρχές, να προσφέρει στην κοινωνία και στον συνάνθρωπό του και παράλληλα να προοδεύει…».

Κατά την ομιλία της η κυρία Βαρδινογιάννη δεν παρέλειψε να επισημάνει ότι η Καλομοίρα στέκεται στο πλευρό της «ΕΛΠΙΔΑΣ» εδώ και πολλά χρόνια συμμετέχοντας σε εκδηλώσεις και στηρίζοντας τις προσπάθειές του Συλλόγου. Γι’ αυτό τον λόγο ένα αστέρι με το όνομα της Καλομοίρας τοποθετήθηκε στον Τοίχο των Αστεριών του νοσοκομείου πλάι στα αστέρια με τα ονόματα των υποστηρικτών του Συλλόγου.

Επίσης η τιμητική πλακέτα του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» απονεμήθηκε στο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου «ΕΛΠΙΔΑ», κυρία Ρίτα Μωραϊτάκη, για τη σημαντική συνεισφορά της στο έργο του «ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΠΙΔΑΣ» και τιμητικά μετάλλια του Συλλόγου απονεμήθηκαν στη Νικολέττα Νομικού που έγραψε ένα τραγούδι για την «ΕΛΠΙΔΑ» και στους γονείς της.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν