Οι εργαζόμενοι στο ΚΕΕΛΠΝΟ και ο απολυμένος πρόεδρος του ΣΕΚΕΕΛ στο πλευρό των πυρόπληκτων

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Έχει απολυθεί από το ΚΕΕΛΠΝΟ αλλά καθώς δεν του έχει επιδοθεί ακόμα το επίσημο έγγραφο, συνεχίζει να θεωρεί εαυτόν υπεύθυνο για το Σωματείο Εργαζομένων στο Κέντρο και πράττει τα δέοντα... Ο λόγος για τον πρόεδρο του ΣΕΚΕΕΛ, Σταμάτη Πουλή, ο οποίος έσπευσε από τους πρώτους να συνδράμει τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας...

Διαβάστε την ανάρτηση του κ. Πουλή στο facebook:

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Σε συνέχεια επικοινωνίας και ενημέρωσης με τον Δήμο Ραφήνας , σας ενημερώνουμε ότι προς ώρας έχουν καλυφθεί οι πρώτες ανάγκες σε τρόφιμα, φάρμακα και ρουχισμό.

Η χθεσινή ανταπόκριση των απλών πολιτών αλλά και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Σωματείου Εργαζομένων ΚΕΕΛΠΝΟ ήταν συγκινητική, καθώς συγκεντρώθηκαν 10 φορτηγά με είδη πρώτης ανάγκης τα οποία ήδη μεταφέρθηκαν σε συνεργασία με την ΚΕΔΕ, την Αρχιεπισκοπή Αθηνών αλλά και ιδιώτες μεταφορείς και δίκτυα εθελοντών.

ΩΣΤΟΣΟ, υπάρχει ανάγκη δημιουργίας δικτύου εθελοντών όλων των ειδικοτήτων, προκειμένου για την στήριξη των πληγέντων και την αποκατάσταση της λειτουργίας της περιοχής.

Σε αυτό το πλαίσιο, παρακαλούμε όποιος πολίτης από εμάς επιθυμεί να προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του, είτε να προσέρχεται στο Σωματείο Εργαζομένων του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. επί της οδού Αγράφων 3-5 στο Μαρούσι προκειμένου να μας δηλώσει τα στοιχεία του και την ιδιότητα του είτε εναλλακτικά να αποστείλει τα σχετικά στοιχεία ηλεκτρονικά στο παρακάτω ηλεκτρονικό ταχυδρομείου του Σωματείου Εργαζομένων : somatiosekeel@gmail.com

Οι σχετικές λίστες που θα καταρτιστούν, θα προωθηθούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Ραφήνας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ