Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες στηρίζουν την ΜΕΡΙΜΝΑ

  • Iatropedia
Εδώ και 20 χρόνια οι άνθρωποι της ΜΕΡΙΜΝΑΣ στηρίζουν παιδιά που θρηνούν για την απώλεια αγαπημένων τους προσώπων και παιδιά που αντιμετωπίζουν μια ασθένεια απειλητική για την ζωή τους. Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών θα στηρίζει στο εξής τις δράσεις της σε πολλά επίπεδα... Και το γεγονός ανακοινώθηκε χθες βράδυ σε εκδήλωση με φιλανθρωπική έκθεση κοσμημάτων.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Με τους πόρους της ΜΕΡΙΜΝΑΣ να προέρχονται από χορηγίες ιδιωτών και ιδρυμάτων αλλά και την πολύτιμη εθελοντική δράση των «φίλων» της, το σωματείο είναι σημαντικό στις δύσκολες αυτές ημέρες που βρήκε υποστηρικτή τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών.

«Η αποψινή βραδιά αποτελεί την επισημοποίηση της συνεργασίας μας με τον Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπικονικών. Είναι μεγάλη μας τιμή που μας επέλεξαν για να μας στηρίξουν», δήλωσε στο iatropedia η πρόεδρος Δανάη Παπαδήμα, καθηγήτρια Ψυχολογίας στο τμήμα Νοσηλευτικής του πανεπιστημίου Αθηνών.

Και συνέχισε λέγοντας: «Στηρίξαμε τα τελευταία 20 χρόνια περί τα 50.000 παιδιά και τις οικογένειές τους που είτε αντιμετωπίζουν την απώλεια, είτε βιώνουν απειλητική για την ζωή ασθένεια».

Χθες το βράδυ η συνεργασία σφραγίστηκε σε μια βραδιά προσφοράς με την σύμπραξη της κυρίας Τέτης Σταθοπούλου που παρουσίασε την συλλογή κοσμημάτων της «Ταξίδια στην Ανατολή» στο κατάστημα «Κηροστάτης» στο Ψυχικό. Μέρος των εσόδων θα δοθούν στην ΜΕΡΙΜΝΑ και η έκθεσή θα είναι ανοιχτή σήμερα από τις 11 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα.