ΟΕΝΓΕ: Να μην δέχονται αλλαγή στην σύμβασή τους οι επικουρικοί 3ετούς & 2ετούς θητείας

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
ΟΕΝΓΕ
Δήλωση από Πάνο Παπανικολάου, ΓΓ της ΟΕΝΓΕ, εκπρόσωπο Ενωτικού Κινήματος για την Ανατροπή.

Διαβάστε αυτούσια την ανακοίνωση:

«Πληθαίνουν οι αναφορές πως υπηρεσίες (γραφεία προσωπικού) σε όλη την χώρα καλούν συναδέλφους επικουρικούς επιμελητές που είχαν προσληφθεί εντός του 2016 με θητεία 3ετή ή 2ετή, να υπογράφουν έγγραφο δήλωσης όπου αναγράφεται πως Ο/Η ΙΔΙΟΣ/Α  ο/η γιατρός ( ! ) ζητά με ΔΙΚΗ ΤΟΥ/ΤΗΣ πρωτοβουλία ( !! ) την αλλαγή της σύμβασης που υπέγραψαν πέρσι ώστε από δω και πέρα η μισθοδοσία τους να γίνεται μέσω ΕΣΠΑ.

Επίσης υπάρχουν αναφορές πως συνάδελφοι που υπέγραψαν το παραπάνω έγγραφο ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ εδώ και 2 ή και παραπάνω μήνες.

Μετά από προφορική επικοινωνία με συναδέλφους διάφορων νοσοκομείων, επικουρικοί γιατροί που κλήθηκαν να υπογράψουν ΔΕΝ δέχτηκαν, και οι υπηρεσίες των νοσοκομείων που το ζητούσαν υποχώρησαν από αυτή την παράλογη και παράτυπη απαίτηση.

Καλώ όλους/όλες τους/τις συναδέλφους επικουρικούς 3ετούς/2ετούς θητείας που δέχονται τέτοιες «απαιτήσεις» από τις υπηρεσίες των νοσοκομείων τους να ΜΗΝ υπογράφουν και να επικοινωνούν άμεσα με την αντίστοιχη Ένωση Νοσοκομειακών Γιατρών στην οποία υπάγονται, καθώς και με την ΟΕΝΓΕ.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν