«Με Οδηγό το Διαβήτη 2017»: Ενημέρωση και στήριξη των κατοίκων σε 8 νησιά

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Ολοκληρώθηκε η 3η Εκστρατεία Πρόληψης, Εκπαίδευσης και Ενημέρωσης για τη νόσο του Σακχαρώδους Διαβήτη «Με Οδηγό το Διαβήτη 2017», που πραγματοποιήθηκε σε οχτώ νησιά του Αιγαίου το χρονικό διάστημα 20 – 26 Μαϊου.

Διαβάστε το απολογιστικό δελτίο της Εκστρατείας:

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της προσπάθειάς μας αυτής, τους Επιστήμονες που ακολούθησαν το ταξίδι μας κο Αντώνιο Λέπουρα, Παθολόγος – Διαβητολόγος, Διευθυντής Παθολογικής – Διαβητολογικής Κλινικής, Υπεύθυνος Διαβητολογικού Κέντρου και Εξωτερικών Ιατρείων Σακχαρώδη Διαβήτη του ΙΑΣΩ General, κο Διονύση Βλάχο, Γενικός Ιατρός, Επιστημονικός Διευθυντής της Eurodiet Med, κο Σκανδαλάκη Νικόλαο, Καρδιολόγος καθώς, την κα Αναγνώστου Βασιλεία, Κλινική Διατροφολόγος καθώς και την κα Κοκόρη Δήμητρα, Επισκέπτρια Υγείας.

Δεν μπορούμε να παραλείψουμε με ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία τις τοπικές αρχές των νησιών και συγκεκριμένα τον κο Μαργαρίτη – Δήμαρχο Νάξου και Μικρών Κυκλάδων, τον κο Πράσινο – Πρόεδρο της Δονούσας, τον κο Κωβαίο Αντώνη – Πρόεδρο Κουφονησίων, τον κο Σιγάλα – Πρόεδρο της Σχοινούσας, τον κο Γαβαλά – Πρόεδρο της Ηρακλειάς, τον κο Πετρόπουλο – Δήμαρχο Ιητών, τον κο Μαράκη – Δήμαρχο Σικίνου και το κο Βενιό – Δήμαρχο Φολεγάνδρου.

Ευχαριστούμε το πλήρωμα του σκάφους, που μας ταξίδεψε στο απαιτητικό αλλά υπέροχο Αιγαίο με ασφάλεια και χαμόγελα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τις Χορηγούς εταιρείες Ascensia, Boehringer Ingelheim, Eurodiet Med και Interamerican που απο την πρώτη στιγμή πίστεψαν και στήριξαν το όραμά μας.

Την ΠΑΕ Ολυμπιακός και το Ιασώ General για την ευγενική τους στήριξη, την εταιρεία Aid Plus Care για τη Χορηγία στις Νοσηλευτικές Υπηρεσίες.

Τις Υποστηρικτικές εταιρείες Medical Pharmaquality και Linde.
Την Blue Star Ferries για τη στήριξη και φυσικά την ΕΡΤ για την Υποστήριξη στην Επικοινωνία και ιδιαιτέρως την κα Μαρία Σταθοπούλου – Δημοσιογράφο του καναλιού, τον κο Γιώργο Κελίδη – οπερατέρ και τον κο Αντώνη Κυπραίο, Ηχολήπτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν