Ο…αντιμνημονιακός Άδωνις! Γιατί θέλει να διώξει τον Πολ Τόμσεν;

  • Iatropedia
Μνημονιακός και με τη βούλα είναι καρό τώρα ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Στροφή δεν έχει κάνει αλλά…

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου

Ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι μνημονιακός είναι λίγο πολύ γνωστό. Άλλωστε ο ίδιος το δηλώνει ευθέως όπου βρεθεί και όπου σταθεί. Μάλιστα σε πρόσφατη τηλεοπτική συζήτηση ότι κάποιος του είχε πει ότι τελικά δεν θέλει το μνημόνιο, εκείνος είχε σπεύσει να αντιδράσει λέγοντας:

«πείτε του, με βρίζει με είπε αντιμνημονιακό» κάνοντας του παριστάμενους να γελάσουν!

Φαίνεται ωστόσο ότι ο κ.Γεωργιάδης αλλάζει πορεία όχι ως προς το ίδιο το μνημόνιο αλλά κυρίως ως προς την τρόικα την οποία θα ήθελε να διώξει αρκεί τα μέτρα να μπορούν να ληφθούν από την ίδια την πολιτεία.

«Εγώ θέλω να φύγει η τροικα και ο κύριος Τόμσεν» απεφάνθη ο Άδωνις γεωργιάδης μιλώντας στο Σκαι και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Για να συμπληρώσει: «Εγώ θέλω πιο πολύ από τους αντιμνημονιακούς να φύγει. Θέλω όμως να φύγει η τρόικα και να τα κάνω μόνος μου. Άλλωστε το μνημονιο ήρθε επειδή η Ελλάδα χρεοκόπησε» σημείωσε ο κ.Γεωργιάδης.

Μάλιστα αναφερόμενος σε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα τόνισε ότι θα έπρεπε ήδη να υπάρχει ηλεκτρονική διασύνδεση στα νοσοκομεία ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει με συνέπεια να αναγκάζεται να απολογείται και να ακολουθεί οδηγίες των τροικανών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίστευτο: Στον αέρα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ! Κινδυνεύουν να μείνουν και χωρίς ιδιώτες γιατρούς

Προς λουκέτο Ντυνάν-Ερυθρός Σταυρός! Σε απόγνωση οι εργαζόμενοι

«Έφυγε» ο Σάκης Μπουλάς! Πανελλήνια θλίψη

Θερίζει η γρίπη! Στους 51 οι νεκροί. Σε κόκκινο συναγερμό οι αρχές