Ο πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ στο ΚΥΤ Σάμου

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το ιατρείο του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Σάμου επισκέφθηκε χθες, 26 Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ, αν.Καθ.Χειρουργικής, Θεόφιλος Ρόζενμπεργκ. Με τη μετάβασή του στη Σάμο, ο κ. Ρόζενμπεργκ, ολοκλήρωσε μια σειρά επισκέψεων στις αντίστοιχες δομές των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου, οι οποίες υποστηρίζονται από εξειδικευμένο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς και διαπολιτισμικούς μεσολαβητές μέσω του ευρωπαϊκού προγράμματος PHILOS.

Χάρη στην επί τόπου παρουσία του καθώς και στη συνομιλία που είχε με τη Διοικήτρια του ΚΥΤ, κ. Μ.- Δ. Νιούτσικου, ο  κ. Ρόζενμπεργκ είχε την ευκαιρία να διαμορφώσει ολοκληρωμένη αντίληψη για τις συνθήκες λειτουργίας τόσο του ιατρείου όσο και τη γενική κατάσταση που επικρατεί στο ΚΥΤ Σάμου.  Ο κ. Ρόζενμπεργκ συνεχάρη τους εργαζόμενους, που υπερβάλλουν εαυτόν για τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων τους μέσα σε υποδομές που υπολείπονται κατά πολύ του ανεκτού.

Επαφές

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στη Σάμο, ο Πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ συναντήθηκε  με τον αν. Διοικητή και Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου «Άγιος Παντελεήμων», κ. Νικόλαο Κακλαμάνη. Κατά τη συνάντηση  αναδείχθηκαν  με σαφήνεια τα ζητήματα που απασχολούν το Νοσοκομείο κατά τη διαχείριση των προερχόμενων από το ΚΥΤ περιστατικών.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν