Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ στέκεται ξανά στα πόδια του, λένε οι γονείς

  • Γιάννα Σουλάκη
Ραφαήλ
Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα που έρχονται από τη Βοστόνη, καθώς ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ έδειξε τα πρώτα σημάδια βελτίωσης, σύμφωνα με τους γονείς του.

Με ανάρτησή τους στο facebook, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ ενημερώνουν ότι χάραξε η πρώτη ελπίδα για τη βελτίωση της κατάστασης της υγείας του μικρού παιδιού, σημάδι ότι ανταποκρίνεται θετικά στην σωτήρια θεραπεία, για την οποία οι ίδιοι έδωσαν μάχη έχοντας στο πλευρό τους ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Σε βίντεο που ανέβασαν οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ, το παιδί στέκεται όρθιο στα πόδια αφήνοντας πολλές ελπίδες για ακόμη μεγαλύτερη πρόοδο. Μιλούν για «θαύμα», το οποίο όπως αναφέρουν, οφείλεται στον κόσμο που πρόσφερε απλόχερα τη βοήθειά του προκειμένου ο Παναγιώτης Ραφαήλ να μεταβεί σε ειδικό κέντρο στις ΗΠΑ για να κάνει θεραπεία.

”Είχαμε καιρό να σας ενημερώσουμε για την κατάσταση του παιδιού, η καθημερινότητα μας είναι γεμάτη από εξετάσεις και Φυσικοθεραπείες. Είμαστε κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένοι κ θέλαμε να το μοιραστούμε μαζί σας, γιατί χάρη σε εσάς το καταφέραμε αυτό!!! Το ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά ακόμα αλλά έχουμε την υπομονή και τη δύναμη που μας δίνει ο μικρός μας και εσείς!! Σας ευχαριστούμε ολόψυχα”, γράφουν οι γονείς του σε ανάρτηση στο facebook.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν