Ο Matthew Perry πέθανε από κεταμίνη – Δείτε το επίσημο ανακοινωθέν

  • Ρούλα Τσουλέα
Perry
Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στον «Τσάντλερ» που πέθανε στα τέλη Οκτωβρίου.

Ο θάνατος του ηθοποιού Matthew Perry, του αγαπημένου Τσάντλερ από την τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια», ήταν ατύχημα. Προκλήθηκε από τις «οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Οι επιδράσεις της είχαν ως συνέπεια να χάσει τις αισθήσεις του και να πνιγεί. Όπως αναφέρει ο διεθνής Τύπος, ο ηθοποιός έπαιρνε κεταμίνη υπό ιατρική επίβλεψη για οξεία κατάθλιψη. Ωστόσο ως φαίνεται την πήρε και μόνος του.

«Το Τμήμα Ιατροδικαστή (DME) της κομητείας του Λος Άντζελες προσδιόρισε ως αιτία θανάτου του 54χρονου ηθοποιού Matthew Langford Perry τις οξείες επιδράσεις της κεταμίνης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

«Συμβάλλοντες παράγοντες στο θάνατό του είναι ο πνιγμός, η στεφανιαία νόσος και οι επιδράσεις της βουπρενορφίνης (χρησιμοποιείται για τη θεραπεία της διαταραχής χρήσης οπιοειδών). Ο τρόπος θανάτου είναι ατύχημα», προστίθεται.

Ο Matthew Perry βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στο Λος Άντζελες στις  28 Οκτωβρίου. Ο πρόωρος θάνατός του συγκλόνισε τον χώρο της Showbiz και τους εκατομμύρια φίλους της σειράς «Friends».

Διαβάστε ακόμα Μάθιου Πέρι: Τι είχε πει για την μάχη του με το αλκοόλ και τα οπιοειδή