«Ο κορωνοϊός φεύγει… τα ράντζα έρχονται» – Γέμισαν πάλι οι διάδρομοι του «Αττικόν»

  • Γιάννα Σουλάκη
ράντζα
Τα πρώτα ράντζα έκαναν και πάλι την εμφάνισή τους στο νοσοκομείο "Αττικόν", καθώς υποχώρησε μερικώς ο φόβος των πολιτών για τις επισκέψεις στα νοσοκομεία, εξαιτίας του κορωνοϊού.

Ράντζα στους διαδρόμους ξεφύτρωσαν και πάλι μετά την εφημερία του νοσοκομείου «Αττικόν», το οποίο είναι και νοσοκομείο αναφοράς για τον κορωνοϊό. Μετά τη χθεσινή εφημερία του νοσοκομείου εμφανίστηκαν στο νοσοκομείο τα πρώτα 30 ράντζα.

Σύμφωνα με στοιχεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), στην εφημερία του νοσοκομείου «Αττικόν»

  • προσήλθαν 528 ασθενείς (πριν τον κορωνοϊό ήταν 900 κατά μέσο όρο)
  • έγιναν 240 εισαγωγές  (πριν την πανδημία ήταν περίπου 240)

ΠΟΕΔΗΝ: «Παραμένουν τα ράντζα»

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, αναφέρει ότι τα ράντζα εμφανίστηκαν παρά το γεγονός ότι ο αριθμός της προσέλευσης στο νοσοκομείο παραμένει χαμηλότερος από αυτόν που υπήρχε πριν από την πανδημία:

«Να χαρούμε που φεύγει το πρώτο κύμα κορωνοιου ή να κλαίμε που επανέρχονται τα ράντζα στα νοσοκομεία; Η κίνηση στα Εφημερεύοντα Νοσοκομεία παρότι αυξήθηκε τις τελευταίες ημέρες παραμένει μειωμένη σε σχέση με πριν τη πανδημία.Στο Αττικό Νοσοκομείο εμφανίστηκαν τα πρώτα ράντζα μετά από εφημερεία. Το πρωί σήμερα εμφανίστηκαν 30 ράντζα».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες: