Ο ΙΣΑ κοντά στους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Κλιμάκιο με επικεφαλής τον πρόεδρο Γ. Πατούλη, μετέβη στις πληγείσες περιοχές έκανε διανομή φαρμάκων και φαγητού και επισκέφθηκε ιατρεία που καταστράφηκαν από τη θεομηνία. Η αποστολή του ΙΣΑ, σε συνεργασία με τη ΚΕΔΕ προέβη σε διανομή 2.000 φαρμάκων, 300 μερίδων φαγητού και πόσιμου νερού, στους κατοίκους της Μάνδρας Αττικής.

Κλιμάκιο του ΙΣΑ και της ΚΕΔΕ, με επικεφαλής τον πρόεδρο, Γ. Πατούλη, επισκέφθηκε σήμερα τις πληγείσες περιοχές τις Δυτικής Αττικής, για να στηρίξει τους συμπολίτες μας που επλήγησαν από τη θεομηνία.

Η διανομή του φαρμακευτικού υλικού έγινε από εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής, σε συνεργασία με τη δράση του ΣΚΑΪ «Όλοι μαζί μπορούμε». Σημειώνεται ότι έχουν εξασφαλιστεί για  όσες ημέρες χρειασθεί 300 μερίδες ζεστού φαγητού  που θα διανέμονται στους κατοίκους της περιοχής.

Συμμετείχαν

Στην αποστολή συμμετείχαν  ο ταμίας του συλλόγου Φ. Πατσουράκος,  το μέλος του Δ.Σ Ι. Νάσιος εθελοντές του Ιατρείου Κοινωνικής Αποστολής (Θ. Ριζόπουλος ,Γ. Κονιδάρρης) καθώς και ομάδα εμπειρογνωμόνων του ΙΣΑ, οι οποίοι μαζί με τον πρόεδρο Γ. Πατούλη επισκέφθηκαν ιατρεία που είχαν καταστραφεί ολοσχερώς  και  έκαναν αποτίμηση των ζημιών.

Ο  κ. Πατούλης διαβεβαίωσε τους γιατρούς που υπέστησαν αυτή την καταστροφή ότι ο  ΙΣΑ -με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ- πρόκειται να  τους προσφέρει οικονομική ενίσχυση προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να ενισχυθεί η υγειονομική κάλυψη των περιοχών.

Ο πρόεδρος του ΙΣΑ είχε συνομιλίες με τους κατοίκους της περιοχής στους οποίους εξέφρασε τη λύπη του και τους διαβεβαίωσε για τη συμπαράσταση του ΙΣΑ.

Στη συνέχεια μετέβη στο Δημαρχείο και ενημερώθηκε από τη Δήμαρχο Μάνδρας Ιωάννα Κριεκούκη, για τις άμεσες ανάγκες σε ρουχισμό, τρόφιμα καθώς και σε γεννήτριες για τους ασθενείς με  μηχανική υποστήριξη και διαβεβαίωσε ότι ο ΙΣΑ και  η ΚΕΔΕ θα συνδράμουν για να καλυφθούν οι ανάγκες.

isa 2

Σχολιάζοντας το θέμα ο  κ. Πατούλης ανέφερε τα εξής:

«Αυτές τις δύσκολες ώρες για τη χώρα μας και ιδιαίτερα για τους κατοίκους της Δυτικής Αττικής, ο ΙΣΑ βρίσκεται στην πρώτη γραμμή  βοηθώντας έμπρακτα τους συμπολίτες μας που επλήγησαν. Θα συνδράμουμε με όλα τα μέσα που διαθέτουμε στην ανακούφισή τους. Είμαστε εδώ αλλά το μυαλό μας βρίσκεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα , σε όλους τους συνανθρώπους μας που επλήγησαν.

Είναι οδυνηρό να βλέπεις την βιβλική καταστροφή που προκλήθηκε και τους συνανθρώπους μας που έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους . Η σκέψη μας είναι στις οικογένειες των θυμάτων και στους αγνοούμενους που ευχόμαστε να είναι καλά και να βρεθούνε γρήγορα. Θα κάνουμε ό, τι είναι δυνατόν για  να καλύψουμε τα κενά της πολιτείας  και να στηρίξουμε τους συμπολίτες μας στη δύσκολη αυτή ώρα »

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν