Ο ΙΣΑ και η «Αποστολή» σε Τήνο και Πάρο

  • Iatropedia
Συλλογή φαρμάκων για το Κοινωνικό Ιατρείο του ΙΣΑθα διεξαχθείστην Παναγία της Τήνου και στην Εκατονταπηλιανή της Πάρου, την ημέρα του εορτασμού της Κοίμησης της Θεοτόκου.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών και της «Αποστολής» της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, οργανώνει συλλογή φαρμάκων το 15Αύγουστο στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Τήνου και στην Παναγία Εκατονταπυλιανή Πάρου.

Συνδιοργανωτές είναι η Ιερά Μητρόπολη Σύρου – Τήνου, το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελιστρίας Τήνου, η Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής Πάρου, ο Δήμος Τήνου και ο Δήμος Πάρου.

Οι δράσεις θα πραγματοποιηθούν:

-Στην Τήνο στην «Ευαγγελίστρια» στις 15/8/2015, ώρα 10 π.μ.-1 μ.μ. Τα φάρμακα που θα συγκεντρωθούν στην Ευαγγελίστρια Τήνου αλλά και σε όλες τις ενορίες της Νήσου Τήνου, θα παραληφθούν από εθελοντές ιατρούς του Ι.Σ.Α. και ιατρούς του Κέντρου Υγείας Τήνου και θα δοθούν στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου – Τήνου, για τους αναξιοπαθούντες κατοίκους της Τήνου.

– Στην Πάρο, στην Παναγία Εκατονταπυλιανή στις 16/8/2015, ώρα 10 π.μ. – 1 μ.μ. Η δράση πραγματοποιείται από την Ιερά Μητρόπολη Παροναξίας, το Πανελλήνιο Ιερό Προσκύνημα Παναγίας Εκατονταπυλιανής και τον Δήμο Πάρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν