Ο Αθανάσιος Γιαννόπουλος στην Σάμο για αυτοψία στις δομές υποδοχής μεταναστών

  • Iatropedia
Το Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας και η Κινητή μονάδα Πρώτης Υποδοχής Σάμου στο στόχαστρο ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ.

της Μαρίας Τσιλιμιγκάκη

Συνεχίζεται η προσπάθεια της ηγεσίας του υπουργείου υγείας και της διοίκησης του ΚΕΕΛΠΝΟ για υγειονομική κάλυψη και ουσιαστική στήριξη των μεταναστών που φτάνουν στην χώρα με παράλληλη διαφύλαξη και της δημόσιας Υγείας.

Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειας ο καθηγητής Αθανάσιος Γιαννόπουλος, διοικητής του ΚΕΕΛΠΝΟ, θα μεταβεί μεθαύριο Τετάρτη με κλιμάκιο γιατρών του Κέντρου στην Σάμο όπου θα έχει συσκέψεις με αρμόδιους φορείς αλλά θα κάνει και αυτοψία στις δομές υποδοχής του νησιού.

Διαβάστε εδώ την ενημέρωση από το ΚΕΕΛΠΝΟ:

Το ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ. στο πλαίσιο υλοποίησης της πολιτικής του Υπουργείου Υγείας σχετικά με την επαρκή υγειονομική και ψυχοκοινωνική κάλυψη των νεοεισερχόμενων μεταναστών και προσφύγων που λαμβάνει χώρα στις πύλες εισόδου της χώρας (Βόρειο & Νότιο Αιγαίο, Έβρος, Κρήτη) και κατ’ επέκταση τη θωράκιση της Δημόσιας Υγείας της χώρα μας ενημερώνει για τα εξής:

Ο Πρόεδρος Δ.Σ. του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., Ομότιμος Καθηγητής Χειρουργικής, κ. Αθανάσιος Γιαννόπουλος, ο Ιατρός του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., κ. Λάζαρος Κωστόπουλος και ο υπεύθυνος του Γραφείου Διεκπεραίωσης Ειδικών Θεμάτων Οικονομίας και Διοίκησης ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ., κ. Γεώργιος Αναστόπουλος, πρόκειται να μεταβούν την Τετάρτη 13 Μαΐου 2015 στη Σάμο, όπου θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τοπικούς φορείς στις 10.00 στην Αίθουσα Τηλεδιασκέψεων της Π.Ε. Σάμου.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης θα δοθεί συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Στις 12.00 θα επισκεφθούν το Κέντρο Ταυτοποίησης Υπηκοότητας και την Κινητή Μονάδα Πρώτης Υποδοχής στο Βαθύ Σάμου.