Ο Αδ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με τον Έλληνα πρόεδρο της «ΣΕΛΛΑΣ» στη Νέα Υόρκη
Κατά την επίσκεψή του στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, επισκέφθηκε τα γραφεία της φαρμακευτικής εταιρείας «ΣΕΛΛΑΣ» στη Νέα Υόρκη, όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο, κ. Άγγελο Στεργίου.
- Διαβάστε επίσης – Ο Α. Γεωργιάδης στις ΗΠΑ: Επισκέφθηκε το Μάουντ Σινάι στην Νέα Υόρκη και άλλες κορυφαίες δομές Υγείας
«Η εταιρία, που ξεκίνησε ως μια μικρή start-up στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, το 2016 μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη και σήμερα είναι εισηγμένη στον Nasdaq με κεφαλαιοποίηση πάνω από 300 εκατομμύρια δολάρια», έγραψε σε ανάρτησή του ο υπουργός Υγείας και συμπλήρωσε ότι η εταιρεία βρίσκεται ήδη στην κλινική φάση 3 για την έγκριση μιας «εντελώς καινοτόμου θεραπείας για την αντιμετώπιση των αιματολογικών καρκίνων», χαρακτηρίζοντάς την «θεραπεία πολλά υποσχόμενη».
Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο κ. Στεργίου εκπροσωπεί «την Ελλάδα που θέλουμε, της Καινοτομίας και της Προόδου» και τον ευχαρίστησε διότι επέλεξε τη χώρα μας για μεγάλο μέρος των κλινικών του ερευνών, παρέχοντας παράλληλα προνομιούχο πρόσβαση στην θεραπεία του σε Έλληνες ασθενείς στο Νοσοκομείο «Αττικόν». Στο τέλος της ανάρτησης, ο υπουργός ευχήθηκε στον Άγγελο Στεργίου «την καλύτερη επιτυχία» για το μέλλον της εταιρείας και των κλινικών της προγραμμάτων.
Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη
Αισθάνθηκα μεγάλη υπερηφάνεια όταν σήμερα επισκέφθηκα στα γραφεία του στη Νέα Υόρκη τον κ. Άγγελο Στεργίου Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της «ΣΕΛΛΑΣ». Η εταιρία αυτή ιδρύθηκε ως μία μικρή start up φαρμακευτική στην Ελλάδα πριν από μερικά χρόνια, το 2016 ήρθε στη Νέα Υόρκη… pic.twitter.com/1MbM4FSMlP
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) December 19, 2025




