«Ντροπή σου» στον Παύλο Πολάκη από τους γονείς των παιδιών που πέθαναν στη Λαμία

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Οι γονείς των παιδιών που χάθηκαν στη Λαμία από περιτονίτιδα βρίσκονται σε απόγνωση για το κακό που τους έχει βρει και ταυτόχρονα έχουν να αντιμετωπίσουν συμπεριφορές σαν αυτή του κ. Πολάκη που χθες επιτέθηκε λεκτικά σε δημοσιογράφο επειδή τον ρώτησε για το θέμα... Η απάντηση στο ερώτημα που της έθεσε βέβαια είναι "είμαι αυτή που καλύπτει την επίσκεψή σας εδώ και αυτή που μέσω του ρεπορτάζ μου θα πάρουν απάντηση οι γονείς"... Αλλά τέλος πάντων!

Τον αποτροπιασμό τους εξέφρασαν οι γονείς των δύο παιδιών από τη Λαμία που έχασαν τη ζωή τους από περιτονίτιδα από την απάντηση που έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας στη δημοσιογράφο που τον ρώτησε για το θέμα: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;».

«Ο υπουργός θα έπρεπε να είναι αυστηρός ώστε να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες για να μάθω από τι πέθανε το παιδί μου. Και όχι να κάνει αχαρακτήριστες δηλώσεις. Ντροπή του…» σχολιάζει ο χαροκαμένος πατέρας της 13χρονης, Ταξιάρχης Κουτσοπάνος.

«Ντροπή» λέει και η άλλη χαροκαμένη οικογένεια του 9χρονου που μιλώντας σε τοπικά ΜΜΕ επισημαίνει ότι 18 μήνες τώρα βιώνει ένα Γολγοθά και την παρατεταμένη σιωπή από όλους τους υπεύθυνους…