Ντόρα Μπακογιάννη: Ομαλά εξελίσσεται η υγεία της μετά επέμβαση αποκατάστασης επιπλοκής

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Η κυρία Ντόρα Μπακογιάννη αναρρώνει στο νοσοκομείο "Μετροπόλιταν" μετά την δεύτερη κατά σειρά επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο ίδιο γόνατο από άλλη ιατρική ομάδα. Η πρώτη επέμβαση που έγινε από άλλο γιατρό, παρουσίασε μια επιπλοκή η οποία έπρεπε οπωσδήποτε να αποκατασταθεί.

Δυσκολία στην βάδιση και πόνο αντιμετώπιζε η βουλευτής της ΝΔ τις στιγμές που αποχαιρετούσε τον πατέρα της, επίτιμο πρόεδρο της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Εξ ου και την είδαμε όλοι στις τηλεοπτικές οθόνες να βαδίζει υποβοηθούμενη ή και να κάθεται σε αμαξίδιο.

Αιτία ήταν μία επέμβαση αποκατάστασης οστεοαρθρίτιδας που έκανε τον Απρίλιο σε νοσοκομείο στα βόρια προάστια από γιατρό που χειρουργεί σε αρκετά μεγάλα νοσοκομεία, εκ της οποίας έμεινε ωστόσο ένα πρόβλημα. Η επιπλοκή την εμπόδιζε να ισιώνει την άρθρωση του γόνατος και προκαλούσε πόνο δεδομένης μάλιστα και της καταπόνησης που υπέστη μετεγχειρητικά.

Τώρα ωστόσο όλα βαίνουν κατ΄ευχήν και αναμένεται μέσα στο καλοκαίρι να αποκαταστήσει πλήρως την λειτουργία της βάδισης που την ταλαιπώρησε ιδιαίτερα στις δύσκολες στιγμές που πέρασε προ εβδομάδων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ.

Διαβάστε παρακάτω το σημερινό ανακοινωθέν που εκδόθηκε στις 16:30

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κα Ντόρα Μπακογιάννη, προκειμένου να αντιμετωπισθεί κάκωση στο χειρουργημένο γόνατό της, η οποία επήλθε εξαιτίας της καταπόνησής του λόγω των αυξημένων οικογενειακών της υποχρεώσεων, αλλά και των μετακινήσεών της το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με τον θεράποντα χειρουργό του θεραπευτηρίου Μετροπόλιταν κο Διονύση Χίσσα, η μετεγχειρητική πορεία της κας Μπακογιάννη εξελίσσεται ομαλά.