Novartis: «Φωτιά» στο πολιτικό σκηνικό! Οργισμένη απάντηση από τη Ν.Δ.

  • Μιχάλης Θερμόπουλος
novartis
Το σκάνδαλο Novartis επανήλθε στο προσκήνιο του πολιτικού σκηνικού και μάλιστα με τρόπο «εκκωφαντικό»! Δεν αποτελεί, άλλωστε, καθημερινότητα το να αναφέρονται σε μια δικογραφία για μια τόσο σοβαρή υπόθεση τα ονόματα δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών της χώρας. Η Νέα Δημοκρατία, αλλά και οι ίδιοι οι εμπλεκόμενοι (σ.σ. τουλάχιστον κάποιοι εξ αυτών) έχουν ήδη αντιδράσει και είναι δεδομένο πως η πολιτική ζωή του τόπου θα γίνει… ροντέο τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Την δικογραφία παρέδωσαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας, 05.02.2018, στον Άρειο Πάγο, οι Εισαγγελείς Διαφθοράς και τότε ξεκίνησε ο… πόλεμος!

Εδώ θα πρέπει να σημειωθεί πως και μόνο το γεγονός ότι τα ονόματα δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών αναφέρονται στην δικογραφία, συνιστά μείζον πολιτικό θέμα. Ωστόσο, επειδή η έρευνα βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη, δεν έχουν δοθεί ακόμη οι απαραίτητες διευκρινίσεις και τα απαραίτητα στοιχεία από τις αρμόδιες αρχές, τα οποία να αποδεικνύουν την εμπλοκή των προσώπων των οποίων τα ονόματα εμπλέκονται στην υπόθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο newsit.gr