Νοσοκομείο Θήβας: Ανατίναξαν το ΑΤΜ και έφυγαν άπραγοι…

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Έκρηξη σε ΑΤΜ προκάλεσαν σήμερα άγνωστοι δράστες στο Νοσοκομείο Θήβας. Οι δράστες έφτασαν στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 5:30, με δύο αυτοκίνητα και κάνοντας όπισθεν, έσπασαν τη γυάλινη είσοδο και έφτασαν κοντά στο μηχάνημα αυτόματης ανάληψης χρημάτων που βρίσκεται μέσα στο νοσοκομείο.

Όπως μεταδίδει το tvstar.gr, λίγο αργότερα προκάλεσαν έκρηξη στο ATM αλλά τελικά δεν κατάφεραν να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και έφυγαν άπραγοι.

thiva1-768x432

Εργαζόμενοι και ασθενείς αναστατώθηκαν από τη δυνατή έκρηξη και τον θόρυβο που προηγήθηκε ωστόσο ευτυχώς δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός. Αλλά δεν παρέδωσαν «τα όπλα»… Επέστρεψαν στη δράση με νέα επίθεση, λίγη ώρα αργότερα και συγκεκριμένα στις 6:40 στην επαρχιακή οδό Οινόης Αγίου Θωμά επιτέθηκαν σε οδηγούς…

Συγκεκριμένα, τουλάχιστον πέντε δράστες, οι δύο εκ των οποίων κρατούσαν όπλα, επιτέθηκαν στους οδηγούς δύο φορτηγών που είχαν σταματήσει να ξεκουραστούν σε πάρκινγκ που βρίσκεται εκεί.

Οι δράστες ακινητοποίησαν τους οδηγούς και τους έκλεψαν έγγραφα, τα κινητά τους τηλέφωνα, χρήματα και ένα κόσμημα, ενώ στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε δύο ΙΧ και εξαφανίστηκαν.