Νοσοκομείο Σερρών – Ιατρικό ανακοινωθέν: Ο 11χρονος μαθητής μεταφέρθηκε νεκρός

  • Γιάννα Σουλάκη
Ψυχιατρική Κλινική
Ιατρικό ανακοινωθέν εξέδωσε το Νοσοκομείο Σερρών για το τραγικό συμβάν με τον 11χρονο μαθητή, που έχασε τη ζωή του στο σχολείο από έκρηξη στο λεβητοστάσιο. Δύο ακόμη παιδιά έχουν τραυματιστεί ελαφρά και είναι εκτός κινδύνου, σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου.

Μετά την έκρηξη στο σχολείο της πόλης των Σερρών, διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο της περιοχής στις 14:43 το μεσημέρι, δύο (2) ανήλικα αγόρια, ηλικίας 6 και 10 ετών, με ελαφρές κακώσεις το πρώτο και σε καλή γενική κατάσταση το δεύτερο.

Σύμφωνα με το Ιατρικό Δελτίο που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου Σερρών, στις 15:37 διακομίστηκε με το ΕΚΑΒ τρίτο παιδί (άρρεν 11 ετών), το οποίο έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μη συμβατές με τη ζωή.

Για τους δύο άλλους μαθητές, «έγιναν άμεσα όλες οι απαραίτητες εξετάσεις (υπέρηχος, αξονική τομογραφία κλπ) και το δεκάχρονο αγόρι επιστρέφει στην οικία του ενώ το εξάχρονο, το οποίο φέρει εμπιεστικό κάταγμα βρεγματικού οστού (ΑΡ) και μικρό ρωγμώδες κάταγμα ρινικών οστών, θα διακομισθεί προληπτικά στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΓΝΘ «Ιπποκράτειο» για περαιτέρω παρακολούθηση», λένε οι υπεύθυνοι του Νοσοκομείου, οι οποίοι εκφράζουν τα θερμά του συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του παιδιού.