Νοσοκομείο «Παπαγεωργίου»: Μαινόμενη συνοδός ασθενή, ξυλοκόπησε νοσηλεύτρια και σεκιούριτι

  • Γιάννα Σουλάκη
Παπαγεωργίου
Θύμα ξυλοδαρμού έπεσαν στο νοσοκομείο "Παπαγεωργίου" Θεσσαλονίκης μια νοσηλεύτρια και μια υπάλληλος της φύλαξης, από μαινόμενη γυναίκα, που υποστήριζε ότι αργούσε να εξυπηρετηθεί η άρρωστη μητέρα της.

Το επεισόδιο συνέβη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» και συγκεκριμένα στη χθεσινή εφημερία. Γυναίκα, η οποία συνόδευε την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα της στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) και συγκεκριμένα στο Πνευμονολογικό τμήμα, διαμαρτυρήθηκε για την μεγάλη αναμονή. Η γυναίκα λογομάχησε με νοσηλεύτρια του τμήματος, η οποία της ζήτησε να κάνει υπομονή. Η γυναίκα, όμως, της επιτέθηκε -σύμφωνα με μαρτυρίες- και άρχισε να την ξυλοκοπεί.

Οι υπάλληλοι ειδοποίησαν την υπάλληλο φύλαξης του νοσοκομείου, όμως, η γυναίκα σεκιούριτι που βρέθηκε επιτόπου για να χωρίσει τις δύο γυναίκες, ενεπλάκη και αυτή στη διαφωνία, με αποτέλεσμα να δεχθεί, επίσης, επίθεση από τη συνοδό της ασθενούς.

Από τη διεύθυνση του Νοσοκομείου κλήθηκε οι αστυνομία και όλοι οι εμπλεκόμενοι οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα όπου επιβλήθηκαν εκατέρωθεν μηνύσεις.