Νοσοκομειο Ναυπλίου: Γρονθοκόπησε τον γιατρό που τον έσωσε από υπερβολική δόση ναρκωτικών

  • Γιάννα Σουλάκη
Νοσοκομειο Ναυπλίου
Σκηνές τρόμου εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, όταν τοξικομανής που μεταφέρθηκε αναίσθητος στο νοσοκομείο από υπερβολική δόση κοκαϊνης, μόλις συνήλθε, γρονθοκόπησε τον γιατρό που του πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες.

Όλα ξεκίνησαν στις 2.30 το μεσημέρι, όταν ένας 30χρονος μεταφέρθηκε από γνωστούς του στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του και υπό την επήρεια ισχυρής δόσης κοκαϊνης, ή άλλου μείγματος ναρκωτικών. Εφημερία στα εξωτερικά ιατρεία είχε ένας νεαρός ειδικευόμενος, ο οποίος πρόσφερε στον ασθενή τις πρώτες βοήθειες.

Μετά από λίγα λεπτά, όμως, όπως μεταδίδει σχετικό ρεπορτάζ το anagnostis.org, ο 30χρονος άρχισε να ανακτά τις αισθήσεις του και σύμφωνα με περιγραφές, επιτέθηκε με γροθιές στον γιατρό που τον έσωσε. Ο γιατρός αιφνιδιάστηκε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Παρενέβη η προϊσταμένη των εξωτερικών ιατρείων, η οποία κάλεσε σε βοήθεια τον 40χρονο φύλακα security του νοσοκομείου που είχε βάρδια και παράλληλα κάλεσε και την αστυνομία.

Νοσοκομειο Ναυπλίου: Φυγαδεύτηκε από τους συγγενείς του ο δράστης

Σύμφωνα με πληροφορίες, ούτε αυτός κατάφερε να ακινητοποιήσει τον ασθενή, ο οποίος βρισκόταν εκτός ελέγχου, ενδεχομένως εξαιτίας της επήρειας ναρκωτικών. Τότε παρενέβησαν οι συγγενείς του 30χρονου δράστη, οι οποίοι κατάφεραν να τον βάλουν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και να εξαφανιστούν, πριν καταφτάσουν στο νοσοκομειο οι άνδρες της ΕΛΑΣ που είχαν κληθεί από την προϊσταμένη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του anagnostis, το όνομά του δράστη είναι γνωστό στους γιατρούς και το προσωπικό του νοσοκομείου και ήδη έχει ενημερωθεί η αστυνομία για την ταυτότητά του. Τόσο ο ειδικευόμενος γιατρός, όσο και ο 40χρονος φύλακας που γρονθοκοπήθηκαν, έκαναν αναφορά προς τον διοικητή του νοσοκομείου Ναυπλίου, η οποία αναμένεται να διαβιβαστεί στην αστυνομία και τον εισαγγελέα.

Πηγή: anagnostis.org