Νοσοκομείο Κιλκίς: Το Σωματείο καταδικάζει επεισόδια μεταξύ του διοικητή και μελών της ΠΟΕΔΗΝ

  • Μαρία Τσιλιμιγκάκη
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, καταγγέλλει και καταδικάζει "την απρόκλητη και αναίτια επίθεση" του διοικητή του Νοσοκομείου Κιλκίς κ. Θεόδωρου Ρεβενάκη εις βάρος των μελών του Δ.Σ. του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου και των μελών του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν.

 

Όπως λένε, ο διοικητής με δελτίο τύπου ως απάντηση του στην Π.Ο.Ε.ΔΗ.Ν., αλλά και με μια σειρά συνεντεύξεων του σε τηλεοπτικά ΜΜΕ, «προέβη σε απαξιωτικούς και συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς εις βάρος των αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων του νοσοκομείου μας».

Μάλιστα, ο κ. Ρεβενάκης χρησιμοποίησε προσβλητικές εκφράσεις και χαρακτηρισμούς εναντίον των εργαζομένων, όπως «βολεμένοι και ανυπόληπτοι», « κατάπτυστοι, άρπαγες, δολιοφθορείς, ρατσιστές, ψεύτες, κ.ά.».

Όπως είναι προφανές, οι χαρακτηρισμοί αυτοί του κ. Ρεβενάκη εις βάρος μας, πέρα από εντελώς ανυπόστατοι, είναι ψευδείς και συκοφαντικοί.

 

 

Τα μέλη του Σωματείου αφού εκφράζουν την στήριξη και εκτίμηση που έχουν για τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ, τονίζουν ότι «ενδεικτικό της δικής μας πορείας και προσφοράς, είναι η συνεχής και αδιάλειπτη εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι συνάδελφοί μας και μας εκλέγουν στα συλλογικά συνδικαλιστικά όργανα, ώστε να προασπίσουμε τα συμφέροντα του νοσοκομείου και τα εργασιακά δικαιώματά τους».

Και ζητούν από τον υπουργό Υγείας να επαναφέρει στην …τάξη τον κ. Ρεβενάκη:

«Με όλο το σεβασμό στο πρόσωπο και την ιδιότητά σας, παρακαλούμε όπως επιληφθείτε άμεσα του ζητήματος, επαναφέροντας στην τάξη τον κ. Ρεβενάκη ώστε να αποτραπούν στο μέλλον ανάλογες καταστάσεις που δεν τιμούν τον θεσμό του Διοικητή αλλά ούτε και την ιστορία του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Οι Εργαζόμενοι του Νοσοκομείου πρέπει να δύνανται απερίσπαστοι να συνεχίσουν απρόσκοπτα το λειτούργημα τους, μακριά από συνθήκες εκφοβισμού, απειλών και συνδικαλιστικών διώξεων».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

image description

Δείτε ποιά νοσοκομεία εφημερεύουν