Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Οι γιατροί πραγματοποίησαν επέμβαση αφαίρεσης όγκου σε ασθενή με κορονοϊό

  • Γιάννα Σουλάκη
κρούσματα
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε περίπλοκη επέμβαση αφαίρεσης όγκου από το γαστρεντερικό σύστημα, σε νεαρή ασθενή με κορονοϊό, από τους γιατρούς του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων.

Σύμφωνα με τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, η νεαρή ασθενείς που έπασχε από νεόπλασμα (όγκο) του γαστρεντερικού συστήματος, ενώ παράλληλα είχε την ατυχία να προσβληθεί από τον κορονοϊό.

Την περασμένη Τετάρτη 9/12/2020 οι γιατροί επιχείρησαν να πραγματοποιήσουν το χειρουργείο αφαίρεσης του όγκου, στη νεαρή ασθενή, λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα, καθώς όπως αναφέρεται η ασθενής παρά το γεγονός ότι είχε ξεπεράσει τη νόσο, συνέχισε να εμφανίζει θετικά στον κορονοϊό test PCR.

«Για την πραγματοποίηση, τόσο της επέμβασης, όσο και της νοσηλείας της ασθενούς, ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ελέγχου του κινδύνου διασποράς, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο και τους υπολοίπους νοσηλευόμενους ασθενείς», αναφέρει χαρακτηριστικά η διοίκηση σε σχετική ανακοίνωση.

Η διοίκηση συγχαίρει όλους τους εμπλεκόμενους στην πραγματοποίηση της επέμβασης «και συνολικά το ακούραστο προσωπικό του Νοσοκομείου μας για τις προσπάθειες που καταβάλλει» αναφέρεται χαρακτηριστικά, ενώ τονίζεται ότι:

«Ακόμα και κάτω από τις δύσκολες συνθήκες της πανδημίας, η αντιμετώπιση των ασθενών με σοβαρά προβλήματα υγείας δεν έχει επ’ ουδενί ανασταλεί».