Νοσοκομείο Ιωαννίνων: Άνδρας εισέβαλλε σε νοσοκομείο και απήγαγε βρέφος

  • Iatropedia newsroom
ΟΑΕΔ
Δεν πίστευε στα μάτια του το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων, όταν άνδρας εισέβαλλε στη Μονάδα νεογνών και παίρνοντας αγκαλιά ένα βρέφος, αποχώρησε.

Ο άνδρας, ο οποίος απήγαγε το βρέφος από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, ισχυρίστηκε αρχικά πως είναι ο πατέρας του παιδιού. Όταν όμως οι γιατροί του ζήτησαν αποδείξεις κι αυτός δεν τις είχε, ο γιατροί αρνήθηκαν να παραδώσουν το μωρό.

Ωστόσο, ο άνδρας κατάφερε να το αρπάξει και φύγει από την πίσω πόρτα. Στη συνέχεια, πήγε το παιδί σε συγγενή και εκεί τον εντόπισαν οι Αρχές, οι οποίες είχαν ειδοποιηθεί από τους γιατρούς.

Η οικογένεια του παιδιού δεν έχει εντοπιστεί καθώς το παιδί νοσηλευόταν στο νοσοκομείο μετά από εισαγγελική εντολή.

Τα παραπάνω περιέγραψε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα» του Mega ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Ιωαννίνων, Γιώργος Φλούδας.

«Το παιδί νοσηλευόταν από 20 Φλεβάρη έως και σήμερα το μεσημέρι και ο επίσημος συνοδός του παιδιού ήταν ο συγκεκριμένος κύριος. Όταν ενημερώθηκε ο κύριος πως το παιδί θα πάει σε ίδρυμα υπήρξε μία αντίδραση.  Το προσωπικό ενήργησε άμεσα όταν αντιλήφθηκε πως έφυγε με το μωρό. Το σίγουρο είναι πως σήμερα μεταφέρθηκε το παιδί με εισαγγελική εντολή στο Νοσοκομείο της Άρτας», είπε ο πρόεδρος του σωματείου.